Moje spoznaje i otkrića: pahuchka
Video: OMILJENI kozmetika iz ANDALOU Naturals. Moje spoznaje i otkrića s iHerb
sadržaj
Prije nekoliko dana, ide za jagode okolnih livada, naišao sam na biljku koja nije vidjela (ili ne obraća pažnju). Prizor njegovog nedvosmislen svjedočanstvo pripadnosti obitelji Lamiaceae. Misao požurio o: origano polje .. odlicno .. Ni jedno ni drugo, iako postoje sličnosti ...?
Kuće počeo tražiti i naći svoje otkriće u enciklopediji ljekovitih biljaka, bio sam impresioniran. Ispostavilo se da je to malo poznata i rijetko se primjenjuju danas ljekovitog i aromatičnog bilja - clinopodium vulgare (Clinopodium vulgare). Ljudi ju je nazvao mačja metvica, origano gluhi postelnitsey, sharushnikom.
Video: Moji rezultati # 21
Rhode Pahuchka uključuje i druge vrste, sličan po svojstvima. clinopodium vulgare - stanovnik medija i južne Europe travnjaci i šumskim čistinama. Pahuchka kineski (U skladu sa svojim imenom) živi na dalekom istoku, Kini, Koreji i Japanu. ima pahuchka mnoge glave, ali informacije o tome je vrlo rijedak ...
Video: Moji rezultati # 17
Što je izvanredan je biljka? Ispada, neprimjetan trava skriva znatnu silu, koja su naši preci koristili za liječenje mnogih bolesti. Poznat po svojim blagotvornim učincima na gastrointestinalni trakt (čaj pahuchki ublažava grčeve i bolove u želucu, pomaže kod proljeva i nadutosti). Pomaže kod bronhitisa i bronhijalne astmy- ublažava glavobolju i nervozu stresa poboljšava san i pomaže da rastjera sezonske depresije.
Pročitala sam da je pahuchku možete skuhati kao čaj (A čak i prije nego se koristi kao zamjena za čaj), Ja sam, naravno, odlučila eksperimentirati. Preporučeni recept je kako slijedi: 2 žlice mljevenog sirovina (a sirovina je potpuno sve trava prikupljeni u vrijeme cvatnje) na 1 šalicu kipyatka- inzistirati 10-15 minuta i piti toplo. Pokušao - Volio sam to)) Blaga, ugodan okus. I usput, unatoč svom imenu, ovaj trava je gotovo bez mirisa ...
Video: Moja otkrića u Italiji # 8
A u svom području susreće pahuchka?
Pronađen na razini otvora (uebelmannia
Anthurium muški sreća u cvjetnom loncu
Vrt i spavaća soba Impatiens Impatiens
Omiljeni ljubičasta
Moj rastyushki dar od moje majke
Prvi cvatu - kako je sretno!
Današnja je akvizicija
Stromantushka moj dugo očekivani
Cvjetnim magnolija spremljeni!
Moj omiljeni petunija