Moja otkrića streptokarpusy, gloksinija i Monstera

Video: Violet. Jedan list okrenuo 11 djece

Moja otkrića streptokarpusy, gloksinija i MonsteraNakon što je pročitao o treseta-kompost tablete, sve proljeće u potrazi za njima u cvjećarnici. Kao rezultat toga, nešto kasnije postao njihov obladatelem.I sretan za nekoliko mjeseci shvatila sam da su svi moji „cvijet raste” godina uzalud bez tih tableta - još nije susreo najbolje tlo za sjetvu sjemena kupili. Mnogi ne klijati u tlu, a sada sve sadnice rastu po drozhzhah.Semena omiljeni Gesneriaceae penjati zajedno, raste brže nego u zemlju. Neki lisnatog reznice streptokarpusy u čudo pilule početku pušten jake cvijet stabljika, a tek onda je počeo rasti listochki.A jednu odraslu biljku, gotovo izgubio od preljeva, bio sam u mogućnosti spasiti rezanjem cijeli sustav korijena i posadi u supstrat utičnicu tableta. Kada streptokarpusy cvjetati cvijeće, okrenuo se da se veći nego što su bili prije, a bojanje bogatiji, a donji režanj se proširio kao „pregača” .Esche tabletama sam uspio spasiti sadnica Pelargonium iz lopov. U proljeće zasadio sjeme u tlo pet Raypl serije. Stigli smo samo dva, a oba su pogođeni lopov. Bez ikakve nade iskopali jedan nazad i sletio pored sadnica streptokarpusy. Dva tjedna kasnije, malo vuče biljčice, on je pronašao jake korijene. Pelargonium ode brzo rastu i cvatu u srpnju. Sada je to biljka reznice ukorijeniti samo u tabletkah.Sleduyuschaya moja radost-presadnica gloksinija. Ja ga pereopylilis s gloksinija s crnim cvjetovima. I sadnice procvjetao, i tako obilno da se broj cvjetova bliži rekord „mama” (cvijet 42) .Letom stekla nizozemski 13 sadnica murayi različite veličine u jednom loncu. Izvlačenje iz lonca, on je pronašao čvrstu grudu isprepletenih korijena svjetlosti gotovo bez zemlje. U početku priprema tava s otopinom Alpin. Kupka pod tekućom vodom nekoliko sati zajedničkim korijenima iseyantsy odmah staviti u otopinu. Zatim sade u zemlju „Limun” i poprskati Appin. Sadnice dva mjeseca zamrznuti. Ali tu su novi listovi na visinu male biljčice od 5 cm, a zatim - u sredini. A samo u posljednjem slučaju su se okrenuli zeleno najveći sadnice visine 30 sm.Vesnoy rejuvenating pucaju Monstera. Ukorijenjeni elita, odsječen donje lišće, i dugo kljun sa strane bacio debljine. Listovi su stavili u neprozirnu vazi, ona - u lonac, kao „grm” Pogledao veličanstven. Čak pet mjeseci lišće stojeći u vodi, ne blijedi, a zatim su četiri žuta, ja sam ih bacila, a jedna je bila zelena. Malo kasnije, odlučio sam ga baciti i izvukao iz vode i dahnu - list dao korijene! Ali on nije bio „peta” Još jedna otkriće je uspravno bršljan (Hedera Erecta). Poučeni prodavatelja cvjećarnice, on može dovesti do stropa u sobi, prischipnula točka rasta i napravio balkon. Odmah odvojen savjet, te u samo dva mjeseca ljeta, moj bršljan je narasla na 40 sm.Po oko stabljike između lišće imaju nove pupoljke, useljivo u slučaju štipa rast. Biljka izgleda naheren, kao iza cijela stabljika je prekriven debelim zračnog korijenja. To je lako razmnožavati reznicama. Na visini od 50 cm, kako planiraju smanjiti bijeg i staviti zajedno.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sadnice i treset tabletaSadnice i treset tableta
Fotografije sobne biljke i cvijećeFotografije sobne biljke i cvijeće
Streptokarpusy stjenovitaStreptokarpusy stjenovita
Foto katalog streptokarpusy 3Foto katalog streptokarpusy 3
Katalog streptokarpusy 2Katalog streptokarpusy 2
Streptokarpusy, njega i razmnožavanjeStreptokarpusy, njega i razmnožavanje
Moj omiljeni streptokarpusy!Moj omiljeni streptokarpusy!
Loncima cvijeće, fuksija, streptokarpusy i gloksinijaLoncima cvijeće, fuksija, streptokarpusy i gloksinija
Foto katalog streptokarpusy 1Foto katalog streptokarpusy 1
Reprodukcija streptokarpusyReprodukcija streptokarpusy
» » » Moja otkrića streptokarpusy, gloksinija i Monstera

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea