Streptokarpusy, njega i razmnožavanje

Streptokarpusy, njega i razmnožavanjeStreptokarpusy prvi put pojavio u mom godinu i pol dana - Leaf stabljika vrste Plavi Mars i beba Bristols nula. Sada je skup četrdesetak sorti ove prekrasne biljke. Prikupljeno znanje i skrb za njih, dobiveni metodom pokušaja i pogrešaka. Streptokarpusy rasti pri temperaturi zraka od 17-25 ° C +. Ako se uzdiže iznad 30 stupnjeva., Lišće rotor i nestati. Dobro korijenski sustav povećava cvijet u prilično labav tla za disanje. Ne Streptokarpusy vole „mokre noge”, ali voli visoku vlažnost.

Prilično lako tolerirati neke isušivanje zemljane koma. Čak i ako su listovi gube turgor, nakon što ga zalijevanje uskoro će biti obnovljena. „Ispunjeni” „streptokarpusy izgleda depresivno, listovi gube sjaj, postala letargična, prekriven smeđim točkicama. Spremite biljka može samo hitne transplantacije i plasmana u teplichku par tjedana.

Jela treba izabrati prema veličini korijenskog sustava. 100 grama prikladne spremnike za djecu. Male plastične posude moj streptokarpusy procvjetao cijelu sezonu! I gnojenje biljke „Kemira Suite” koncentraciji od 3-4 puta niže nego što je označeno na pakiranju.

Streptokarpusy svjetlo zahtijevaju, ali ne može tolerirati izravnog sunčevog svjetla. Raste dobro na policama, ali se više u cvatu na prozorskoj dasci. Izblijedjele cvijet stabljike, a stari listovi su uklonjene. Evo, možda i sve moje tajne streptokarpusy uzgoj.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
FotoFoto
Fotografije sobne biljke i cvijećeFotografije sobne biljke i cvijeće
Streptokarpusy stjenovitaStreptokarpusy stjenovita
Foto katalog streptokarpusy 3Foto katalog streptokarpusy 3
Razmnožavanje streptokarpusy strane „toster”Razmnožavanje streptokarpusy strane „toster”
Katalog streptokarpusy 2Katalog streptokarpusy 2
Moj omiljeni streptokarpusy!Moj omiljeni streptokarpusy!
Loncima cvijeće, fuksija, streptokarpusy i gloksinijaLoncima cvijeće, fuksija, streptokarpusy i gloksinija
Foto katalog streptokarpusy 1Foto katalog streptokarpusy 1
Reprodukcija streptokarpusyReprodukcija streptokarpusy
» » » Streptokarpusy, njega i razmnožavanje

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea