Sve u životu - na bolje!
Video: Sve u životu je HD (1998) indijske kinematografije
sadržaj
Video: Neka se reći - u sezoni: sve bolje. Oslobođenje od 30.06.2016
A ti ustati u zoru i otići iz vrta sa zalaskom sunca, a rad nije smanjena. Trava - kao opčinjen, dok jedan rub parcele je vypolesh, još ima opet narosla! Tko crijevo povrće - da shvatim koliko vremena i truda je potrebno! Što sam ja? A osim toga, fokusiranje pažnje na vrt, govorim o cvijeću, a posebno je već izblijedjela malo zaboravio. I to je ono što je iz nje!
Obično sam pokušati samo odrezati cvjetne stapke, biljke nisu uzalud potrošio snagu u formiranju sjemena i za dobro njegovan izgled cvijet krevet. Osim u slučajevima u kojima je sjeme mi treba. I ovaj put, sretni da svakodnevne brige ne daju mi vremena da odsiječe cvjetnih stabljika u vlasulje šumi! Nikad nisam vidio ju sije svoje sjeme, te je doslovce fasciniran ovim transparentnim oblacima. Nisam ih smanjiti, čak i posijano, to je tako lijepo!
Video: Iznenađujuće motivacija - sve se može promijeniti na bolje !!!!
Sada moj jutarnju kavu pijem u zoru na proplancima drva anemona, diveći se kratkotrajna čar svoje duge mekanim haljinama koje lete i padaju na najmanji dah zraka. S vremena na vrijeme sjeme s parashyutikom odvojen od svojih drugova i svjetlo dlake, svijetle u jutarnjem svjetlu, ide tražiti njegovo mjesto pod suncem ...
Prirodni vrt, divlja jagoda
Diferamby phalaenopsis
Transformacija bugenvilije bonsai !!! I navijali !!!
Syngonium nikad cvatnje
Vlasulje - moja ljubavi ...
„Cvijet - zamagli ovaj neponovljivi Astilbe!”
5 Dana u raju cvijet
Jagoda Bush ili ne postoji
Pozivam sve da pre-proljetnom simpoziju!
Pravilna briga o sobne biljke
Kako uhazhyvat od božuri
Anemone - šuma ljepota
Edelweiss - pravi alpiets
Kobe - nije jednostavna biljka
Lunaria
Kako spasiti vikend branitelj?
Begonija cvijet - moja priča
Briga i razmnožavanje geranija
Stvarno želim otići ljiljan
Kako umnožiti dalija u srpnju
Cvijet bundeve sorte „mace”