Sve u životu - na bolje!

Video: Sve u životu je HD (1998) indijske kinematografije

Ponekad vozači kamiona, ili seljaci, postoji vrijeme kada je djelo - mnogo!

Sjemenke Anemone sjetve

Video: Neka se reći - u sezoni: sve bolje. Oslobođenje od 30.06.2016

A ti ustati u zoru i otići iz vrta sa zalaskom sunca, a rad nije smanjena. Trava - kao opčinjen, dok jedan rub parcele je vypolesh, još ima opet narosla! Tko crijevo povrće - da shvatim koliko vremena i truda je potrebno! Što sam ja? A osim toga, fokusiranje pažnje na vrt, govorim o cvijeću, a posebno je već izblijedjela malo zaboravio. I to je ono što je iz nje!

Obično sam pokušati samo odrezati cvjetne stapke, biljke nisu uzalud potrošio snagu u formiranju sjemena i za dobro njegovan izgled cvijet krevet. Osim u slučajevima u kojima je sjeme mi treba. I ovaj put, sretni da svakodnevne brige ne daju mi ​​vremena da odsiječe cvjetnih stabljika u vlasulje šumi! Nikad nisam vidio ju sije svoje sjeme, te je doslovce fasciniran ovim transparentnim oblacima. Nisam ih smanjiti, čak i posijano, to je tako lijepo!

Video: Iznenađujuće motivacija - sve se može promijeniti na bolje !!!!

Samos anemone šuma

Sada moj jutarnju kavu pijem u zoru na proplancima drva anemona, diveći se kratkotrajna čar svoje duge mekanim haljinama koje lete i padaju na najmanji dah zraka. S vremena na vrijeme sjeme s parashyutikom odvojen od svojih drugova i svjetlo dlake, svijetle u jutarnjem svjetlu, ide tražiti njegovo mjesto pod suncem ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kobe - nije jednostavna biljkaKobe - nije jednostavna biljka
Begonija cvijet - moja pričaBegonija cvijet - moja priča
Prirodni vrt, divlja jagodaPrirodni vrt, divlja jagoda
Diferamby phalaenopsisDiferamby phalaenopsis
Syngonium nikad cvatnjeSyngonium nikad cvatnje
Stvarno želim otići ljiljanStvarno želim otići ljiljan
Jagoda Bush ili ne postojiJagoda Bush ili ne postoji
Ono što se razlikuje od ostalih vlasulje travnjak travu?Ono što se razlikuje od ostalih vlasulje travnjak travu?
„Cvijet - zamagli ovaj neponovljivi Astilbe!”„Cvijet - zamagli ovaj neponovljivi Astilbe!”
LunariaLunaria
» » » Sve u životu - na bolje!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea