Vlasulje - moja ljubavi ...
Na samom početku svojih cvjećarstvo hobija, vidio sam slike luksuznih svijetle boje i obećao sam da raste isti! Što mislite, kakav Anemone volio cvjećarnica početnik? Tako je, anemona coronaria (Anemone coronaria).Video: Monamour: Moja ljubav
Prije kupnje žarulje, čitao sam o ovoj vrsti sve što sam mogao naći. Nisam zaustaviti zastrašujuće priče iskusnih vrtlara o hirovitost klauna coronaria. Nisam želio sjemenke - dugo čekati cvatnju! U ljeto, u strašnoj vrućini, iskopao sam tlo, dodajući da je pijesak, dolomit brašno i prosijan pepeo - priprema mjesto za jesensku sadnju. Kupnja Anemone gomolja, on je izgubio svu kontrolu nad sobom, htio kupiti sve što imate na polici. Pa, nije bilo jedno vrijeme prestao) sletio gomolja u jesen, početkom listopada. Nikad prije zime ne čini mi se tako dugo! Čim proljeće dođe, a anemone niknuti pojavili na svjetlo, moja radost ne poznaje granice - to! A kada je to početak cvatnje, nisam mogla prestati gledati puno najmilije, oni su lijepi!
Video: Sergej Lyubavin - Moja ljubav
Proljeće je te godine bila rana, cvatnja je počela 9. travnja i trajala je gotovo do kraja svibnja! Tada listovi uvenuo i uvenulo u jesen cvatnje opet se dogodilo, međutim, mnogo skromniji i broj cvjetova, i vrijeme cvatnje. Bolesti i štetnici u vlasulje, nikada nisam primijetio. U zimi nisam iskopati, čak i ništa ne zataji. Divio sam se po svojim živim Anemone 3 godine, a onda se ne lijepi proljetni oni jednostavno ne dolaze. Vymerzli vjerojatno nikakvo drugo objašnjenje nisam našao.
Čim prenamjenu dvorištu, utvrditi gdje postoje nove kreveta, opet ću staviti vam Anemone coronaria. Ali sada ću grijati svoj toplinski štit za zimu, pa je vjerojatno zimu!
Anemona
Sve u životu - na bolje!
Anemona hibrid
Anemone - sadnja i njega
Sorte anemone
Anemona šuma
Vlasulje, raste
Zašto joj anemone sadnju i njegu od interesa
Anemone višegodišnji ili Anemone Blanda
Anemone saćastih: klijavost, sadnju i njegu
Prisiljavajući anemone kod kuće
Anemona ljutić