Tulip Misterija

Prije nekoliko godina sam vidio na prijatelja u vrtu lijepih tulipana i zatražio luk. Za dvije godine je procvala baš kao što je moj prijatelj, dao djecu. No, ove godine, ovaj Tulip me zbunjivalo.
Tulip tajna ...

Jedan luk (desno), s jednog cvijeta, u ovom obliku, koji sam vidio na prijatelja. No, drugi (lijevo) - i više-potpuno različite boje.

stabljika

Video: kotleta Punjena "zagonetka", Neobična jela od mljevenog mesa

Trup sama sijalica je, kao što je bilo dvostruko, ali sjedinjeni strane, a podijeljen je 3-5 cm. Za cvijet.

Zvao sam žarulja domaćica - ona je imala sve cvjetati i ostao. Moglo bi se pretpostaviti da je s odraslom žarulja uhvatila bebu cvjetati i procvjetao tek sada, ali je moguće - jedna žarulja je.

Verzija tog neobičnog žarulja slučajno pao u posudu s različitim, odbacio, uglavnom zbog toga što nikad nisam kupio cvjetnim sorti, zapamtite to točno. Te miješanje različitih sorti lukovice kada kopanje i sušenje nije moguće, ja sam tako brižno ih čuva od miješanja da je bilo više! Zato je bilo potrebno da svoje sadnju posude tako djeca ne slučajno ostao u zemlji. U plastičnoj boca od 5 litara cut off vrhu, na dnu lemilica spržen 20-25 drenažne rupe. Na dnu valjanja u odvod, a zatim masu i tu su posađene lukovice. Nastala Spremnik je pokopan u zemlju, ostavljajući iznad površine branika 0,5-1 cm. To je vrlo povoljno. To je vrijeme da iskopaju žarulje - izvukao iz spremnika u prizemlju, zemlju uzdrma, a okupljeni žarulju presavijeni u jednoj kartonskoj kutiji da se osuši.

Tulipani u privremenom spremniku

Volim grupe sadnju sorti tulipana, koji su rasli tako neumjesno Poteryashka druge vrste i boje u mojim planovima koje nisu uključene.

Ne znajući što da mislim, otišao sam u potrazi za informacijama na internetu. Sve što sam mogao naći, tako da ovaj članak bez obzira na izvor, koji je tvrdio da u početku su svi tulipani su više-i raste u Aziji. No, s vremenom, zbog suhe klime, oni je dobio osloboditi od dodatnih boja i cvjetni čelika. Što ako tulipana pružaju idealne uvjete postojanja, on može pridružiti genetsku memoriju, a on će opet multifloral. Ne znam je li to moguće? U svakom slučaju, to zvuči kao bajka. Imam plodno tlo, tako da ja ne posebno tulipani oploditi, međutim, redovito zalijevati. Ali navodnjavanje - to nije „idealni uvjeti”?

Video: buket cvijeća "zagonetka", 101 ruže. Cvijeće New Holland

Tko naišao slične zagonetke, ili se mogu objasniti što se dogodilo s mojim žarulje?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sadnja lukovice tulipanaSadnja lukovice tulipana
Moji omiljeni tulipaniMoji omiljeni tulipani
Razmnožavanje žarulje valottyRazmnožavanje žarulje valotty
Kasno sorti tulipana u slikamaKasno sorti tulipana u slikama
ColchicumColchicum
Moj gippeastrumMoj gippeastrum
Gdje lukovice tulipana nestati?Gdje lukovice tulipana nestati?
Izvrsna tulipana cvijet sadnja i njega od različitih sortiIzvrsna tulipana cvijet sadnja i njega od različitih sorti
Kao što sam odrastao AmaryllisKao što sam odrastao Amaryllis
Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…
» » » Tulip Misterija

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea