Moji omiljeni tulipani

Video: Vrijeme goda.Vesna. Moja omiljena, tulipani!

Proljeće ove godine (kao, doista, u prošlosti, a prije godinu dana), došao brzo. I baš kao što je brzo zamijeniti vruće, suho ljeto, nebo bez oblaka i toplom vjetru. Dakle, dugo vremena diviti cvatnje tulipana u vrtu nisam bio u mogućnosti, neka posebno osjetljiva rane sorte, cvatu samo dva dana. Tada im latice samo osušio na vrućem zraku. Nije pomoglo ni pojačan zalijevanje ili napraviti hlad. No, uspio sam ih fotografirati, a sada vas pozivam da hoda u mojoj tulipana cvjetnjak.
Crna Perrot (Tulip crna papiga)

Prvo - nove stavke. Prije dvije godine sam kupio dvije vrste papiga lukovice tulipana, i želio biti takav. Crna Perrot - jedan od mojih novih doseljenika. To je povećanje samo druga godina. Na slici boja je još živ, jer je sunce. U stvarnosti, boja nije na osunčanim područjima latica. Malo razočaran da je pakiranje sa žaruljama tvrdio da tulipana nije u potpunosti otkriven, stalno je pod polu-otvorenim korijenu. Pa, istina ove izjave može se vidjeti na fotografijama, međutim, on mi je rekao, a tako ugodno! 

Video: Moji omiljeni tulipani (pionchiki) "Miranda"

Blumeks (Tulip Blumex)

Druga vrsta papagaja - Blumeks. Opet, moj pogled na cvijet se razlikuje od onoga što je prikazano na pakiranju. To je sramota, jer su te dvije vrste tulipana sam hranjene do njihove preporučene gnojivo je dekorativnim elementima u potpunosti jasno. Ne znam što su hranjeni u vrtić, ali nije točno ono što preporučujemo. 

Video: Kako nacrtati cvijeće akvarel! Moji omiljeni tulipani)

Kralj Petr (Tulip Czaar Petar)

Ovaj car Petar. Cvate rano, nedovoljne. Cvjetni stabljike su kratki, jaki, oni se ne boje vjetra. Usput, sve dok se ne cvjeta i nisam primijetio, i samo na fotografiji može vidjeti da je jedan cvijet - frotir! 

Barbados (Tulip Barbados)

Naravno, nisam mogao odoljeti te je stekao nekoliko vrsta opasanih tulipana. Čak ne mogu reći koje volim više, svaki dobar na svoj način.

Cummins (Tulip Cummins)

Kanasta (Tulip Kanasta)

Video: Lijepa tulipani

Našao sam mjesto u mom vrtu i ljiljanolike tulipana. Takva fin, posebno kada je u korijenu - oko ne uzeti.

Laylek vrijeme (Tulip lila vrijeme)

Ed Schein (Tulip Crveni sjaj)

Dugo je izabrao sorti frotir tulipana. Rose me podsjetio božuri, crveno - ruže, u cjelini, s različitim ocjenama sam izabrao ove dvije. 

Angelica (Tulip Angelique)

Monte Carlo (Tulip Monte Carlo)

A to je - samo jedan u mom vrtu tulipana Kameleon. Kada cvatnje, svijetle žute latice, bez ijednog crvene točke. Zatim, na rubovima latica pojaviti tanki crveni pladnju. Postupno, sve je širi, a latica postaje narančasta, a više cvatnje tulipana, tamnija njegova boja. 

Deypim (Tulip Deupim)

Eric Hosfyu - veteran, jedan od prvih sorti koje sam zasadio. Ostatak mene nije volio, a ja ih i obalu, holyu i njegovati predao. Uživajte! 

Eric Hosfyu (Tulip Eric Hofsjo)

Nadam se da vam se svidio moj omiljeni proljetnog cvijeća. Ja bih bio jako drago ako sam vidjeti svoje fotografije!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sadnja tulipani u proljećeSadnja tulipani u proljeće
Uzgoj ukrasnih tulipanaUzgoj ukrasnih tulipana
Kasno sorti tulipana u slikamaKasno sorti tulipana u slikama
Bijeli tulipaniBijeli tulipani
Prisiljavanje tulipane za novu godinu, a za 8. ožujkaPrisiljavanje tulipane za novu godinu, a za 8. ožujka
Opet tulipaniOpet tulipani
Tulipani u fotografiji i vaš gredicaTulipani u fotografiji i vaš gredica
Uzgoj nizozemskih tulipanaUzgoj nizozemskih tulipana
Proljeće ljepota tulipaniProljeće ljepota tulipani
Otvoren shrinagarsky vrt tulipaniOtvoren shrinagarsky vrt tulipani
» » » Moji omiljeni tulipani

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea