Nova tvornica u mom vrtu: Michael jarebica

uzgoj Pregled božur i raznolikost Video

Prošle godine je pročitao zanimljiv članak o mumljati (Koji nisu uvijek uočena))) Imperial Ja sam dugo bio uspješno rasla i procvala, ali je li to dovoljno za pravi cvjećar?

Fritillaria Michailovskyi

Video: Uzgoj luk

Bio sam potpuno fasciniran Michael jarebica i odmah, ne oslanjajući se na pamćenje, napišite ga u osnovnoj shopping listi za vrt. Ona je zasađeno po svim pravilima, kao u članku preporučeno. Bilo je malo zabrinut u proljeće dok se ne klice ipak pojavio - i odjednom vymerz? imamo zima je, prema lokalnim standardima, prilično teškim. Moja anksioznost nije bila uzaludna: od 5 žarulje preživio samo jedan, ali bilo mi je drago joj je otpor! Iznenađujuće cvijet, ja ne žalim što ga odlučili staviti u svoj vrt: latice su gusta, glatka i sjajna, tako da mogu vidjeti svoj odraz! A što izuzetna slikanje latice!

Sad imam novu brigu: - posaditi cvijet pored nje? Mislim šah tetrijeba će izgledati dobro u susjedstvu, ali ova ideja - samo. Možete li mi reći što je biljka isplativo naglašavaju ljepotu jarebica, dio je uvijek vidljiv ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Otopiti u vrtu ruševcaOtopiti u vrtu ruševca
Kraljevska kruna ili jarebicaKraljevska kruna ili jarebica
Zašto ne cvatu gluhanZašto ne cvatu gluhan
Cvijet FritillariaCvijet Fritillaria
Višegodišnje cvijeće u vrtu i vrt perunika, božur i krizantemaVišegodišnje cvijeće u vrtu i vrt perunika, božur i krizantema
Prekrasni cvjetovi DelphiniumPrekrasni cvjetovi Delphinium
Cvjetni kocka- vica. Sadnja i njega.Cvjetni kocka- vica. Sadnja i njega.
Tetrijeba - kraljevski ljepota za romantičan vrtTetrijeba - kraljevski ljepota za romantičan vrt
Fritillaria imperialisFritillaria imperialis
Riđe - održavanje, sadnja, uzgoj i sorteRiđe - održavanje, sadnja, uzgoj i sorte
» » » Nova tvornica u mom vrtu: Michael jarebica

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea