Nova tvornica u mom vrtu: Michael jarebica
uzgoj Pregled božur i raznolikost Video
Prošle godine je pročitao zanimljiv članak o mumljati (Koji nisu uvijek uočena))) Imperial Ja sam dugo bio uspješno rasla i procvala, ali je li to dovoljno za pravi cvjećar?Video: Uzgoj luk
Bio sam potpuno fasciniran Michael jarebica i odmah, ne oslanjajući se na pamćenje, napišite ga u osnovnoj shopping listi za vrt. Ona je zasađeno po svim pravilima, kao u članku preporučeno. Bilo je malo zabrinut u proljeće dok se ne klice ipak pojavio - i odjednom vymerz? imamo zima je, prema lokalnim standardima, prilično teškim. Moja anksioznost nije bila uzaludna: od 5 žarulje preživio samo jedan, ali bilo mi je drago joj je otpor! Iznenađujuće cvijet, ja ne žalim što ga odlučili staviti u svoj vrt: latice su gusta, glatka i sjajna, tako da mogu vidjeti svoj odraz! A što izuzetna slikanje latice!
Sad imam novu brigu: - posaditi cvijet pored nje? Mislim šah tetrijeba će izgledati dobro u susjedstvu, ali ova ideja - samo. Možete li mi reći što je biljka isplativo naglašavaju ljepotu jarebica, dio je uvijek vidljiv ...
Višegodišnje cvijeće u vrtu i vrt perunika, božur i krizantema
Uzmi da, baka i gluhan
Cvjetni kocka- vica. Sadnja i njega.
Fritillaria cvijet sadnja i njega
Otopiti u vrtu ruševca
Procvala mi narcisi doći vidjeti!
Cvjetni Fritillaria imperialis
Fritillyariya ili jarebica
Fritillaria imperialis
Zašto ne cvatu gluhan
Cvijet Fritillaria
Sadnja jarebica
Riđe - održavanje, sadnja, uzgoj i sorte
Pozivam sve da pre-proljetnom simpoziju!
Prekrasni cvjetovi Delphinium
Da tetrijeba procvjetala potrebna toploj ljetnoj žarulje
Kraljevska kruna ili jarebica
Mumljati
Povijest kako sam postao cvjećar
Zašto ne cvatu gluhan?
Tetrijeba - kraljevski ljepota za romantičan vrt