Nova tvornica u mom vrtu: Dicentra formosa Aurora

Video: Amerika je raj na zemlji MY FLORIDA svijetle cvijeće

Mislim da neću izvorni kad kažem da mi se sviđa ovaj cvijet neobično! I sve to ljubav se ne događa puno) Dakle, ovog proljeća je kupio 3 nova vrsta Dicentra, a sve s cvijećem različitih boja i oblika.

Dicentra Formosa

Jedan nogom kantu, čak i bez pojavljivanja iz tla nakon sadnje. Jasno mi je da nada nije ono, ali ustraje zali na mjesto gdje je sletio. Čini se da je nada za čudo) Drugi također nije rekao da je bio dobro primljen, ali postoje dvije plahte, treći se činilo da pobjegne. Vrlo jaka bila Dicentra formosa stupanj naziva Aurora (Dicentra formosa Aurora).

Ja sam, naravno, zadovoljan i da su dvojica preživjela, ali ja još uvijek mislim - zašto je umro? Sve su posađene u jednom danu, u istim uvjetima. Znajući da Dicentra ne podnose ustajalu vodu, Kopao sam prilično dubok bunar, na dnu odvodnje izrađena od oblutaka. Zatrpavanje se koristi potting tla: crna zemlja, pijesak i tlo spreman za cvijeće (1: 1: 1). Proljeće je ove godine bio bogat padalinama, tako da isušivanja u potpunosti eliminirati. Ne znam što da mislim.

Video: Kako Paint Pony Princeza ritam alicorn

Pretpostavljam da je sadni materijal u centar su pohranjeni na pogrešan tamo koji prati temperaturu i vlažnost? Mnoge biljke i svi različiti uvjeti su potrebni, kao što su sve u jednom trgovanja katu. Iako su njegovi pogreške i nije isključio, možda ne smatra nešto važno? Uzgajivači Dicentra, reci mi, što je razlog djelomičnog neuspjeha?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj DicentraUzgoj Dicentra
Lamprocapnos, scansorial i brodyazhnayaLamprocapnos, scansorial i brodyazhnaya
Savjeti za brigu o DicentraSavjeti za brigu o Dicentra
Srednji sloj sjenovito cvjetnjakSrednji sloj sjenovito cvjetnjak
Poznavanje iznimne DicentraPoznavanje iznimne Dicentra
Uzgoj Dicentra i njeguUzgoj Dicentra i njegu
Dicentra ili slomljeno srceDicentra ili slomljeno srce
Dicentra -To je tajnaDicentra -To je tajna
"Broken Heart" Jeanette"Broken Heart" Jeanette
Legenda o DicentraLegenda o Dicentra
» » » Nova tvornica u mom vrtu: Dicentra formosa Aurora

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea