Nepoznati ljiljan pod nazivom Luxor

Video: Intervju sa MP Mirgazyamovym "Menadžeri Bashkortostan i eliminiranje PG BITSOR"

Drugi razočaranje iz poljoprivrednog firma Search. Kupio sam ljiljan azijske Luxor, a kao rezultat toga nije znao. Mnogi zahvaljujući tvrtki da prozirni žarulja torbe pakiran - moguće je utvrditi da li ili ne to je ljiljan.

Lily, koja nije baš Luksor

Video: grimizno karanfil (klinčić začinjeno, grimizno-crvena ...)

Možda ne bi morao pisati, ako ne i za nedavne ankete sjemenki i proizvodnju. Iskreno odgovorite na pitanje, nije mogla zaboraviti sve neugodnih iznenađenja kada biljke umjesto obećanog beznačajan drugi, umjesto frotir sorti ispostavilo da je normalno, kada je 10 sjemenki nije uskrsnuo, ne ... Ako je to jednom! Da li sam toliko „sretan”, ili ... ne znam. Čini se da je sitnica, ništa loše, ali još uvijek neugodno nakon svega!

Samo se smirila nakon razočaravajućih sjećanja - ljiljana procvasti. Umjesto radosti - još jedan razočaranje. Da, ona je lijepa, sjajna i velika cvijeta, stabljike jak, ali mi se ne sviđa! Neću se neutemeljenima, priložiti fotografiju paket u kojem je žarulja bila.

Video: Winx Club: Tajna morskog bezdana „2014” ruski Početna | crtani film

Ovdje, kao što bi trebao biti

Tu je ime Ne proizvođača, pa sam morao fotografirati stražnju stranu:

Video: pjevanje sklad

Poleđina oznake

To je biti iskren - je postojala želja nazvati tvrtke i učiniti ih sve da mislim o tome. Zaustavljen samo razumijevanje - sve moje ljutnje sam odzračivanje o osobi koja je najvjerojatnije ljiljan žarulje i ne dolaze blizu, sjedi negdje u uredu.

Ali moje strpljenje na ovom kraju. Dovoljno platiti za mačka u vreći (ako izračunati trošak svih tih „iznenađenja”, pri čemu zbroj impresivan upisali). Neću dalje kupiti bilo sjeme ili žarulje ili sadnice - to je vrijeme kako bi stekli svoj sadnog materijala. Traži materijal iz istomišljenicima - vrtlare i cvjećare. Mnogi od cijepljenih biljaka je moguće, zašto ne posuditi grančicu ili dva može prodati primjer susjeda-seljanima? Moguća razmjena red) Glavna stvar - da se vidi ono što ste dobili, to će rasti (Bloom) na svom gredica.

Napisao sam bacio iritacija smirila malo. A kada kupac je preuzeo mjesto gunđanja znatiželjni cvjećar. Pa ipak, pitam se kakva je ljiljan cvjeta na moj cvijet krevet?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moja lijepa amazonska ljiljanMoja lijepa amazonska ljiljan
„Ja sam prozor ljiljane”„Ja sam prozor ljiljane”
Bijeli ljiljanBijeli ljiljan
Cvatu prve godineCvatu prve godine
Zatvoreni ljiljana CareZatvoreni ljiljana Care
Kako voda ljiljanKako voda ljiljan
Euharis ili Amazon ljiljanEuharis ili Amazon ljiljan
To ljiljan cvatu!To ljiljan cvatu!
Spavaća ljiljan ili gippeastrum počinje cvjetatiSpavaća ljiljan ili gippeastrum počinje cvjetati
Kako raste ljiljanKako raste ljiljan
» » » Nepoznati ljiljan pod nazivom Luxor

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea