Mirisni šikare bijelog ljiljana

Video: Kako raste atsidanteru - mirisna gladiola. web stranica "vrt svijet"

Ova sorta raste ljiljane na mene tako dugo da mi je teško reći točno koliko godina!

Mirisni šikare bijelog ljiljana

video: "Poput cvijeta miriše" - Aleksandar Malinin ("moja duša ..."2009) / Alexander Malinin

Vjerujte mi, ne znam zašto su tako drage mi: cvijeće su male, 4-6 cm, miris slatko, suptilna, a visina peteljka, oni ne mogu pohvaliti - najviše 60 cm, ali je u njima posebnu draž, neka. plemeniti skromnost i jednostavnost koja ne dopušta mi da im sijalicama susjedima ili prijateljima)))

Bloom zajedno, svaki cvijet živi od 4 do 7 dana, ovisno o vremenskim uvjetima, ako je hladan - cvatu dulje ako je vruće - flash prijateljski hrpa od nekoliko dana.

Video: White grašak. Lily i Nicholas Amarfy Korshilov

Ja vrlo rijetko koriste ljiljan za rezano cvijeće - zaustaviti njihov intenzivan miris, cvijet krevet ne žele trpjeti! A za Kuban lipnja cvjetnjaka - to je pro preživljavanja u ekstremnim uvjetima!

Cvijeća u nama ugodan oku: sasa, petunije, Mattioli (pa čak i onda, po noći), violu, rudbekija, Portulaca, ruža i alyssum. Oh, skoro sam zaboravio o daylilies! Kako su mi pomoći sada, kada je većina cvijeća već formirana sjemena (grmlje - ne računaju!).

Video: Shopping za katalog broj 9 Faberlik

Ali daylilies - u nekom drugom vremenu, u zasebna tema)))

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Legenda od ljiljanaLegenda od ljiljana
Ono što nitko ne cvatu zephyranthes sada?Ono što nitko ne cvatu zephyranthes sada?
Nikita Botanički vrt predstavljena posjetiteljima 120 sorti tulipanaNikita Botanički vrt predstavljena posjetiteljima 120 sorti tulipana
Udovica Georgea Harrisona je posvetio svoj vrtUdovica Georgea Harrisona je posvetio svoj vrt
Lily prekrasno cvijeće !!!Lily prekrasno cvijeće !!!
Briga za cvijet ficus kod kućeBriga za cvijet ficus kod kuće
Novi život Božić zvijezdaNovi život Božić zvijezda
Krizantema `brietner`Krizantema `brietner`
Lijepa i nježna ljiljanaLijepa i nježna ljiljana
Krist je uskrsnuo !!!!Krist je uskrsnuo !!!!
» » » Mirisni šikare bijelog ljiljana

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea