Ograda, Clematis i hmelja
su kupljene u isto vrijeme.Rabitz način ograda biti dostupna u svim financija. Zbog svoje pretjerane „transparentnost”, aktivno savjetovati koristeći penjalice. Ali mi je odmahnuo pavit
sadržaj
Za potonje, oslikana smo popodne. Osim toga, ona upija vodu iz tla i teških metala, dakle, zemlja ekologija će korak naprijed: Hmelj obična - izvanredno! Popis bolesti koje liječi Jerome K.Dzheromu ne ulaze osim babinje groznice, kao i - kompletan set oboljenje. Modrice, čirevi, abrazije, psorijaze, pa čak i histerije. plodovi ovog magičnog bilja ušivenim u jastuk obećao skoro trom san.
Video: ograda izrađena od hmelja. Okoliša))
Muška topli osmijeh odgovorila na riječi „poskakuje”, još ne shvaćajući da je infuzija biljke smanjuje razdražljivost seksualne strmijim broma.
Žene također šokiran da čunjeva pića, unosi u vodenoj kupelji, promovira ... grudi. Samo se ovaj lijek bi trebalo biti gotovo do kraja života (zašto prije odlaska na svjetski najbolje velika veličina?), dakle, biljka mora uvijek biti pri ruci.
Od poklona ne odbijaju. O „Strah Grci koji nose darove” nekako smo zaboravili.
Video: HOP na ogradi
Mrežaste pruži. Hmelj posađeno na putu do WC-om, na uglu parcele. Clematis - za rasvjetu lijepo mjesto u blizini slobodan prolaz do susjeda. I čekao.
Nije trebalo dugo da to učiniti hmelja.
U prvoj sezoni on je zenit nešto ogreban sve goste koji se žele prijaviti u dom, i pokušao zadaviti dvije grmovi žutika, to tuga ne zna izvan istog ograde.
U drugom - razbio kao Tuzik toplije, krovnog materijala na krovu WC i počeo prišuljati na crijevo za vodu kuću, ulica povezuje posudicu s ogromnim spremnika zavarena na zid.
Na treće, on je pao u zaborav zauvijek kapu i pokušao povući 200 litara kapaciteta zidova, s rezultatom da su morali ponovno nazvati zavarivanje.
Ako je ova biljka liječi histeriju, ja - papa. Najmanje.
Izrada i zašiti neravnine, nisam se usudio. Hmelj činilo mi se živo biće, istezanje svoje zle male ruke mog mirnog postojanja.
Pokušao sam tražiti saveznike u forumima. Otvorila. A pročitao sam: „Kada se pitanje o živica u našem okućnica, susjedi nam je savjetovao da stavi obične hmelj. Isprva, ova ideja nas ne vole ... "
Dok me nije volio! I do sada. Jer ja - veliki pobjednik mora krkavine, kategorički odbija napustiti teritorij u sličnoj situaciji, a nije mogao nositi s banalnom vinove loze.
Video: Clematis - HOBBY ZA ŽIVOT
A susjedi ... susjedi?! Oni su iz godine u godinu organiziraju ovu histeriju zbog činjenice da otvaranje mreže, hmelj dosegla svoje kumulativne kupke s vodom za navodnjavanje i sve njegove zelenija tamo. Možda piti kao - ne znam. Mogu samo dodati da su i oni i mi smo dobili mačetu i Roundup. Mrtve oblozi.
„Pokazalo se - napisao je sanjivo ljudi -. Da ima hmelj i antelminitsku svojstva” Pa, mogu samo zavidjeti crva, što može učiniti u noge biljke mesožderke.
A navijači hop nastavio: „Mi možemo ponuditi recept naših susjeda, Insomniac. On uzima ... "
Otkriti veo tajnosti: ako bi alkohol nastoechku biljku pod nazivom „hmelj”, koji se rijetko čak i većina nestabilan susjed, neće odbiti da zaborave par ogrebotina i mrdnuti željeza kadu.
Što se tiče Clematis ... U žaru borbe sa svojim agresivnim partnerom na zelenoj zavjese, mi često zaboravljamo skromnih nadmetanje biljaka. Nekoliko puta smo ga izgubili u visokoj travi. Nakon gazi. Dva puta transplantirati. Ali je uspio. A ipak procvjetao! Pa čak i jedan cvijet, ljubičasti baršun zvijezde, imali smo dovoljno da shvate da novac nije sreća!
Ne, ograda! Zid!
Kao običan hmelja naznačen
Kalistegiya ograda
Hmelja: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj
Hmelj - lijepa vino ili pronaći za gurmanski?
„Nastavlja temu Loach: Clematis”
Hmelja: smještaj, uzgoj, njega
Brzorastuće biljke za živice: vrste i opisa
Hmelja obični i raste na balkonu
Pavit
Hmelja obični
Hmelja obični
Hmelj
Dekorativni i korisne hmelj
Kao što raste hmelja
Clematis - „Zvijezde” u vrtu
Što penjači izabire dati - Preporuke