Primamljiv oči

Pansies ili viola - biljka, bez kojih je teško mi je zamisliti vrt. Oni nikad ne dosadi, a posebno razne razrede daje gotovo neograničene mogućnosti za kreativnost. Male i velike, čvrste boje i multi-boji, s običnom ili hirovito valovitim laticama - što samo viols ne povučeni uzgajivači!

viola

Sviđa mi se da ti cvjetovi mogu krasiti vrt cijelo ljeto: imamo ih cvatu u svibnju i cvatu do jeseni. A zasijani sadnice u veljači, biljka otvorene pupoljke već u svom prvom proljeće. Sada u mom vrtu samo cvatu violu-iste dobi: grmlje i dalje vrlo mala, ali jedan po jedan pojavljuju cvjetovi.

Video: Olga Budina romantika lijepe oči 1

Viola bijela

Biljka je trajnica, ali se obično uzgaja kao dvogodišnja. I ja sam volio to vegetativno razmnožavati odrastao violu: snima veliki dvogodišnji grm uredno rasprostire se na krevet i pokrije se sa zemljom u formiranju mjesto rozete. Brzo su se korijen, kako bi samo puno odličan sadnog materijala. Sljedeće godine, u proljeće svi ti grmovi cvatu.

Viola plavi grm

Biljni njima može biti gotovo bilo gdje: to je spektakularan rubnik, savršena scenografija za kasno tulipana ili perunika, odlične biljke kontejner koji savršeno ukrašavaju balkon ili terasu.

Viola žuti grm

Oni su nepretenciozan, oni se mogu transplantirati čak i procvat, a to neće utjecati na njihov ukras. Imali su veliku zimu, bez potrebe za sklonište. Jedina stvar koja se nije svidjelo violu - stagnacija vlage iz koje su trunu ili vyprevayut. Na lošem tlu i nedostatak vlage cvijeće često plitke i u djelomičnu sjenu biljka može cvatu nije tako bogat - ali to je, možda, i sve njihove želje. Za takve ljepote - vrlo skromne, slažete li se? :)

viola

Dijelim mali izbor njegovih fotografija: mali dio fantastičan različitim bojama. A ti staviti viola?

Video: primamljiv oči stara romantika ~ iz zbirke svjetskih remek-djela

viola

ljubičasta viola

Video: primamljiv oči - Ruslanova

Viola tamna trešnja

viola

Video: primamljiv oči ("Staljinova žena")

viola

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Viola cvijet - vrt raznolikostViola cvijet - vrt raznolikost
Uzgoj Viola cvijećeUzgoj Viola cvijeće
Šarmantna viola - "Pansies"Šarmantna viola - "Pansies"
Uzgoj Viola sjemena proizvedenih pomoću više postupakaUzgoj Viola sjemena proizvedenih pomoću više postupaka
Low-uzgoj cvijeća koje cvatu cijelo ljetoLow-uzgoj cvijeća koje cvatu cijelo ljeto
Viola ili maćuhicaViola ili maćuhica
PansiesPansies
PansiesPansies
Viola vitrokka, oduševljava sa svijetlim bojamaViola vitrokka, oduševljava sa svijetlim bojama
Maćuhica Pansies ili samoMaćuhica Pansies ili samo
» » » Primamljiv oči

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea