Moje stonecrops zbirka
Video: Moja zbirka stripova
sadržaj
Međutim, nedavno pročitao da je „Sedum potpuno nekonkurentna u odnosu na korov.” Ne znam, možda je to se ne odnosi na one vrste koje rastu na mene - oni koji sami žele „gaze” :)
Dakle, jučer se dogodilo da se u cvijet robnoj (proljeće sam pokušati ih izbjeći, jer nema kupi ostaviti Jednostavno ne mogu, ako je to izgledalo :)) Kao rezultat mojih prikupljanja stonecrops nadomješta se novim primjercima.
Ona već ima Sedum donio iz obližnje brdo. Na slici je blizu stonecrop lažna, a on sam ostavlja da se vidi - cvijeće))
Sada će biti nabavljena od strane tvrtke Sedum jedak Aureum, koji, ako vjerujete slike na ambalaži se razlikuje od svog divljeg oblika kolegom iz cvatova, kao što sunčana žuta i svijetlo. Dok možda i ne razlikuje))
Iz sažetka ove biljke zainteresirane da uče o svojim ljekovitim svojstvima. Ispada, Sedum uzgaja još od rimskih vremena, gdje je korišten kao sredstvo za povraćanje, purgativ i antelminitsku. U Rusiji se koristi za bolesti kože i kao analgetik, uključujući i rak. Međutim, sada se uzgaja samo kao ukrasnog bilja, uključujući i, vjerojatno, jer je Sedum je otrovan i zahtijeva vrlo precizne doza i recepte iz terapijske uporabe.
Video: MOJ lutaka ZBIRKA | MOJA KOLEKCIJA lutaka (Monster visoke, EAH, Pullip, Figma)
Bijela i roza i žuta cvijeće stonecrops sada pojačan svijetlo crven crvena Sedum lažna. Opis navodi da cvjeta 50 dana (gotovo dva mjeseca!) Od svibnja. To je super, jer drugi stonecrops sam cvatu kasnije. Općenito, Sedum drugačije, u većini slučajeva, dugo cvatnje i Odustani su med biljka - moje „prostirke” u vrijeme cvatnje su zujanje i zuji u različitim glasovima)) Uvijek su i pčele i bumbari skupljati nektar.
Video: Moja kolekcija video igara. Pixel_Devil - GameShelf POSEBNA
Dove plavi Stonecrop bijeli cvjetovi nisu toliko izražajno, ali on ima vrlo neobične boje, a raste vrlo čvrsto, stvarajući kontinuirani nanos svjetlo. Upravo je on pod mojim ružama namaza. A sada želim da ga kombinirati s pestrolistymi Sedum lažnim variegatum - ode s bijelim obrubom i ružičastim cvjetovima. Međutim, on i drugi stonecrop će ići dobro. Usput, Red na sliku na pakiranje na rubu lišća tamno roza granice - previše lijepe.
Oh, i još jedna novost u mojoj zbirci - Sedum styloid. Cvijeće je zanimljiv: na istoj biljci postoji čisto žute i žute do crvene pola puta. To je otprilike to samo govori da korov protiv nestabilan. Cvjeta, ali ne za dugo - samo dva tjedna. I to je vrlo zahtjevna na svjetlo, iako je ostalo, kao i većina drugih stonecrops, suša otporan i ne picky o tlo.
U principu, ovo ljeto će sigurno biti novih fotografija i novih evidencija ovih predivnih biljaka. U mojim planovima - cvijet krevet stonecrops))
Morgan Sedum
Sedum ili stonecrop
Sedum linija
Morgan Sedum
Sedum crassifolia
Sedum Siebold
Stonecrop (Sedum: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Sedum lažna
Jesen proslava stonecrops
Roza stonecrop
Stonecrop cvijet - svestran biljka za vrt dekor
Stonecrop, Sedum: uzgoj sjemena, uzgoj, njega
Stonecrop
Borci nevidljiv prednji
Uzgoj roza Stonecrop
Sedum - neobična ljepota
Uzgoj stonecrops
Sadnja i uzgoj neobično Stonecrop na parceli
Kako raste stonecrops