Sedum lažna

Sedum lažna

On je tvrdio da Sedum (stonecrops) najbolje razmnožava reznicama. Moje osobno iskustvo je pobija. Prije četiri godine, što je baku u Uralu, skrenuo je pozornost na cvijet u svojoj kući, koja nije baš cvjetale, kao što su, sam trčao niz stjenovitu brdo formira svijetle ružičastim „zabuniti”. Bio je to „stonecrop lažna.”

Kada biljka procvjetao, Skupila sam sjeme. Oni su mali, gotovo praškasti. Krajem veljače, sijati ih u kutijama, u pjeskovitom tlu (ne prisypaya tlo).

Prekriven celofanom i staviti na toplo mjesto. Deset dana kasnije, gotovo neprimjetan pojava. Bez povećalom ne mogu zaista biti i vidjeti. Nakon sadnice rastao, celofan ukloniti. Krajem svibnja, kada su sadnice imao dva mjeseca, njih pao sam u zemlju na stalno mjesto.

U drugoj godini biljka procvjetao. Za svoj bolji razvoj, a ne umorni ostavili samo jednu cvatnje grančicu.

stonecrop lažna

Sedum lažna - Biljni nijansu tolerantan, zima-Hardy, nezahtjevne na sastav tla (glavna stvar je da je labav).

Lišće biljke baca off početka hladnog vremena. Cvjetovi su ljubičasti, često - svijetlo ružičasta. Cvate od lipnja do kolovoza.

Video: Sedum lažna

I kao stonecrop ima puzanje matičnih lažnim (i, puzanje ravnomjerno u svim smjerovima odjednom), kada cvjeta, stvarajući efekt boje patch.

stonecrop lažna

Sedum lažna (kao i svi Sedum) - biljka-agresor, a ne sviđa susjedstvo s drugim bojama, tako da je pogodan za slijetanje ili u odvojenim grupama, bilo na stjenovitom brdu.

Sjemenke dozrijevaju u kolovozu, ali ako ne namjeravate da ih pokupi, otkinuti izblijedjele cvjetovi.

stonecrop lažna

Ostavlja stonecrops lažne kao njegov kolega šumarstvo - Sedum ima ljekovita svojstva. Prema priručnika narodne medicine, njihova upotreba za opekline, čireve, s dodatkom piva kao poultices na zglobovima, kao i za uklanjanje bradavica i žuljeva. Međutim, da koriste lišće, a posebno sok, budite oprezni, jer Biljni sok je iritans, dobivanje na zdravu kožu, uzrokujući svrbež i plikove.

Elegantno izgled i cvjetni aranžmani lažnih stonecrops smještene u keramičke vaze pokraj poteškoćama.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moje stonecrops zbirkaMoje stonecrops zbirka
Morgan SedumMorgan Sedum
Uzgoj roza StonecropUzgoj roza Stonecrop
Puzanje SedumPuzanje Sedum
Stonecrops: NjegaStonecrops: Njega
Kako raste stonecropsKako raste stonecrops
Uzgoj u vrtu SedumUzgoj u vrtu Sedum
Sedum ili stonecropSedum ili stonecrop
Nepretenciozan cvijeće - stonecropNepretenciozan cvijeće - stonecrop
StonecropStonecrop
» » » Sedum lažna

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea