Ljiljani tužna priča
Zašto tužno? Jer, nažalost, većina ljiljanima koje ćete vidjeti, ja sam ostao samo na fotografijama ... Godinu dana prije pada sam iskopao lukovice, razmislite o veliki nered u cvjetnjak. I oni su bili na verandi: ljiljani, tulipani, sunovrati, crocuses i druge lukovice ... A kad je kraj tjedna sam se vratio iz moje ruže su samo komadići vage: presretan miša odlučio da su pozvani na raskošan blagdan. Pa, oni nisu oklijevali i počeo - počela s gurmanski ...Ja rastu uglavnom azijske ljiljane. Oni su manje zahtjevni uvjeta i puno bolje hiberniraju u našim uvjetima. Orijentalni ljepote izbirljiva i izbirljivi, od svega što mi je preostalo samo jedno - Starfighter.
I ovdje je nevjerojatna zbirka Azije. Među mojih omiljenih - Landini. Ne znam ravnodušni na crno, tamno ljubičasta, tamno višnje boje, a ovaj ljiljan ja stvarno volio.
Osjetljiva i šarmantan - pink Vivaldija i Renoir.
Općenito, neke vrste ruža su vrlo slični jedni drugima. Na primjer, bijela Apollo Navona, a razlikuju se samo po boji od prašnika. Vjerojatno ne postoji stručnjak će biti u mogućnosti navesti i druge značajke, ali to je zagonetka iz kategorije „Pronađi pet razlika” :)
Video: jako tužna priča! Do suza! POGLEDAJTE SVE!
Lily osvaja Cannes nježnu boju, ali ton joj je vrlo teško shvatiti: to se mijenja ovisno o osvjetljenju i biljaka koje su u neposrednoj blizini.
Svijetla Asiatik Orange nalikuje dijelom uobičajene u našim vrtovima bulbonosnuyu ljiljana, ali njegova boja je više osjetljiva, iako je, kao u Cannesu vas, ovisno o svjetlosnim izgleda i doživljava vrlo različito.
Video: vrlo tužna priča, do suza 😿
Imao sam jedan frotir ljiljan - fatamorgana. Međutim, iz nekog razloga, poseban Terry nikada nije pokazao - možda i nije narasla, možda, uvjeti se nije svidjelo ... Ali pored plave Delphinium izgledao luksuzni.
Preživio tigar Orange Tiger. Međutim, „ova pjesma nije guše, a ne ubiti”, kažu: u lisnatim pazušcu formirana njen zrak žarulju, koji, kada se zrela, i odmah otpasti na svaku priliku za klijanje. Tako da je teško izgubiti))
Mislim da je moja nova kolekcija, ja ću početi skupljati u proljeće ove godine, neće biti gore od ovoga. Pa čak i sada ga imam, miševi ne bi dao!
Kada biljka ljiljane na otvorenom terenu u proljeće
Kada biljka ljiljane na otvorenom terenu?
Sadnja ljiljane u proljeće u zemlju
Značajke proljeće sadnju ruža
„Ja sam prozor ljiljane”
Ljiljan cvijet
Ljiljan sorte
Kako raste ljiljan
Ljiljani - ukras svakog vrta
Lily u gredica
Sadnju ljiljani
Reprodukcija ljiljani
Razmnožavanje vage ljiljane
Ljiljani reprodukcija skale žarulja