Ljiljani tužna priča

Zašto tužno? Jer, nažalost, većina ljiljanima koje ćete vidjeti, ja sam ostao samo na fotografijama ... Godinu dana prije pada sam iskopao lukovice, razmislite o veliki nered u cvjetnjak. I oni su bili na verandi: ljiljani, tulipani, sunovrati, crocuses i druge lukovice ... A kad je kraj tjedna sam se vratio iz moje ruže su samo komadići vage: presretan miša odlučio da su pozvani na raskošan blagdan. Pa, oni nisu oklijevali i počeo - počela s gurmanski ...

Lily žuta bulbonosnaya

Ja rastu uglavnom azijske ljiljane. Oni su manje zahtjevni uvjeta i puno bolje hiberniraju u našim uvjetima. Orijentalni ljepote izbirljiva i izbirljivi, od svega što mi je preostalo samo jedno - Starfighter.

Starfighter

I ovdje je nevjerojatna zbirka Azije. Među mojih omiljenih - Landini. Ne znam ravnodušni na crno, tamno ljubičasta, tamno višnje boje, a ovaj ljiljan ja stvarno volio.

Landini

Osjetljiva i šarmantan - pink Vivaldija i Renoir.

Vivaldi

Renoir

Općenito, neke vrste ruža su vrlo slični jedni drugima. Na primjer, bijela Apollo Navona, a razlikuju se samo po boji od prašnika. Vjerojatno ne postoji stručnjak će biti u mogućnosti navesti i druge značajke, ali to je zagonetka iz kategorije „Pronađi pet razlika” :)

Navona

Video: jako tužna priča! Do suza! POGLEDAJTE SVE!

Apolon

Lily osvaja Cannes nježnu boju, ali ton joj je vrlo teško shvatiti: to se mijenja ovisno o osvjetljenju i biljaka koje su u neposrednoj blizini.

Cannes

Svijetla Asiatik Orange nalikuje dijelom uobičajene u našim vrtovima bulbonosnuyu ljiljana, ali njegova boja je više osjetljiva, iako je, kao u Cannesu vas, ovisno o svjetlosnim izgleda i doživljava vrlo različito.

Video: vrlo tužna priča, do suza 😿

azijski Orange

Imao sam jedan frotir ljiljan - fatamorgana. Međutim, iz nekog razloga, poseban Terry nikada nije pokazao - možda i nije narasla, možda, uvjeti se nije svidjelo ... Ali pored plave Delphinium izgledao luksuzni.

fatamorgana

Preživio tigar Orange Tiger. Međutim, „ova pjesma nije guše, a ne ubiti”, kažu: u lisnatim pazušcu formirana njen zrak žarulju, koji, kada se zrela, i odmah otpasti na svaku priliku za klijanje. Tako da je teško izgubiti))

Tigar Orange Tiger

Mislim da je moja nova kolekcija, ja ću početi skupljati u proljeće ove godine, neće biti gore od ovoga. Pa čak i sada ga imam, miševi ne bi dao!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako raste đurđevakKako raste đurđevak
Razmnožavanje vage ljiljaneRazmnožavanje vage ljiljane
Orijentalna ljepotaOrijentalna ljepota
„Ja sam prozor ljiljane”„Ja sam prozor ljiljane”
Ljiljan cvijetLjiljan cvijet
Sadnju ljiljaniSadnju ljiljani
LjiljanLjiljan
Značajke proljeće sadnju ružaZnačajke proljeće sadnju ruža
Reprodukcija ljiljaniReprodukcija ljiljani
Kako raste ljiljanKako raste ljiljan
» » » Ljiljani tužna priča

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea