Ruže za pohranu sadnice prije sadnje
Video: Kako zadržati sadnice prije sadnje ruže u proljeće. video
sadržaj

Internet Vrijeme je promijenio naše živote. Sada smo tijekom cijele godine, uključujući sve zime, može napraviti kupnju sadnog materijala u virtualnim trgovinama.
U posljednjih nekoliko godina, znatno proširen raspon ponuđenih sorti ruža. I ne samo domaće, ali i strane produkcije. Mi smo bili na tržištu počeo primati sadnice iz nizozemski, engleski, francuski, njemački, poljski rasadnicima. Bilo je čak i povećao od prvobitnih proizvođača - Austin, Cordes, tantala, Meia, Guillot i drugih rasadnika sa solidnim povijesti. Konačno, imamo priliku vidjeti u našim vrtovima prekrasne tvorevine uzgajivača koji traže da se uvede nova vrsta najpopularnijih ruže vinogradara i sakupljači kvalitete.
ruža sorte su sada mnogo, vrlo je teško odrediti u želji. Svaka ruža je tako dobro, to će sigurno žele vidjeti u svom vrtu. I hvala Bogu da je zima, a ove godine i tako dugo! Bilo je vrijeme da luta putem Interneta, pregledavati trgovačkih kataloga, navesti karakteristike omiljenih sorti u referentnim mjestima i rosebook.ru helpmefind.com, čitati časopise i utvrdili da se narudžbe.
Video: Sjeme: kako odabrati i spremiti. (11/02/16 g)
No, dok je uvijek vodio tiho i ovdje opet to je vrijeme da biste dobili sadnice. Neki dan sam trebao poslati ruže. Na ulici u travnju, a to je nemoguće izaći u vrt - snijeg na koljena. Što učiniti, kako zadržati sadnice prije sadnje ruža je najbolji?
Postoji nekoliko načina da bi ruža prije sadnje. Morao sam se probavlja puno informacija od hortikulturne web stranice, forume i vrtlari vici učiniti za sebe neki zaključci koje želim podijeliti s vama.
opcije za pohranu ruže s golom-korijena.
Ako ste kupili biljke golim korijen, u prekrasnoj spava, a zatim pokušati zadržati ih kao do slijetanja u vrtu. Da biste to učinili, morate im pružiti optimalnu temperaturu skladištenja. Iz tih sadnica preporučeno temperature za različite izvore -4 (ako je više zelenih bubrega membrana ne pomiče) do + 2- + 3 stupnja. U takvim okolnostima, vaša ruža će nastaviti spavati.
Imajući budan ruže sadnice.
Što učiniti ako vaše ruže već preselio bubrega ili je čak pojavio pristojan klice? Glavna stvar u ovoj situaciji, ne paničarite! Postoji nekoliko opcija za skladištenje sadnica koja može spasiti biljku.
Prva stvar koju treba učiniti - jest osigurati takve ruže vertikalonoe položaju. Ako su vam ruže čuvaju u ležećem položaju, novi izdanci će sigurno žuriti poput govoreći im da majke prirode, a kada će sletjeti ružu u tlu, takve klice će se pojaviti vodoravno, neprirodnu poziciju. Bijeg će nastojati uskladiti i rastu iskrivio.
Snažan mladica na takve biljke, ako će ih imati još neko vrijeme da se pretjerati posteljina je najbolje ukloniti. Ovi izbojci sisati sadnica nakupila hranjivih tvari u korijenu i stabljike, a vjerojatnost da su ti izdanci neće biti izgubljen je zanemariv.
Ako su izbojci su mala, možete pokušati zadržati biljke u hladnjaku ili podrum s veznim stalnim nadzorom.
Ruže može biti zasađena s velikim klica u spremniku. To je najviše neugodno opcija za ruže. Uostalom, posađeno u vrtu, od vas će biti u mogućnosti da ih samo kada je prošlo opasnost od smrzavanja. Oni moraju biti zaštićeni od jakog sunca, vene vjetra, jer su uzgajane pod stakleničkim uvjetima. I ne činjenica da je kaljenje i zaštita od opeklina će dovesti do uspjeha.
Ali ako Rose je otišao u rastu, mi ih posaditi u lonce, još uvijek pokušavaju obuzdati rast niskoj temperaturi. Kasnije ćemo morati organizirati ih kao isticanje fluorescentno svjetlo. Uostalom, dan je još uvijek kratka i to neće biti dovoljno prirodnog svjetla.
Prije sadnje korijenje treba izravnati valjane, cut savjete trulo i slomljena, osvježiti i ispustite dublje u vodu. ako su korijeni kilned, zatim boravak u vodi imaju dan ili čak preko noći, a svakako ne manje od 3-4 sati.
Vaše ruže ponekad potopiti u vodu i za nekoliko dana. a ne povrijediti. No, među ružama koje sam zasadio prije bez namakanja, previše su umrli.
Voda je bolje zamijeniti natrijev humat otopina jake čaj boje ili slaba kave (topiv :)))
Krajevi terenu izbojaka treba izrezati na dnevni tkiva, pogotovo ako su razmaženi ili postati prekriven plijesni.
Postupak loše zatim sadnice Previkura otopinu od 25 ml po 10 litara vode.
Nakon namakanja ruže može biti posađeno u posudi sa pripremljenom tlu.
Ako su ruže klice su vrlo velike, što im je potrebno kako bi se skratiti malo, ne može dirati. Posađeno u velikog kapaciteta, korijen ovratnik ostaje na razini tla ili malo više. To je sve. Sada, ruže morati pričekati za održivi topline. Sade u zemlju će u najkraćem mogućem roku samo u lipnju. Ali onda, to će biti potrebno kada sadnje ruže pokapaju za 5-7 cm.
Mnogi ne savjetuje pokopati cjepivo. Zatim ruže počinju cvjetati obilato i prije, ali postoji velika mogućnost da je ruža može biti izgubljen u zimi smrzavanja.
Divlja ruža presadnica
Povijest engleskih ruža (ostinok)
Engleski Roses - sadnja i njega
Hibridni Čaj ruže
Grm ruža i moja briga za njih
Austin Engleski Ruže
Penjanje ruže u mom vrtu
David Austin Engleski Ruže
Spremanje moje ruže
Ruža penjačica
Briga za ruže
Ruža