Ruže su vozeći mene lud!

Već dugi niz godina tražio sam Rose, koji je napisao nizozemskih umjetnika koji su predstavljeni u Zhostovo ladicu. Oni izgledaju kao loptice, pa čak i sa slikama čini se da je čarobni miris. No, prodavači, nije ništa mogao zadovoljiti. Tada sam prestao tražiti ih i pitati obiteljske brige prisiljeni zaboraviti na san. No, prije tri godine ovdje, otkrio sam da je ruža mojih snova su! Oni se mogu kupiti i posađene u vrtu, a zatim bujati u promišljanju svoje savršeno ljepotu, udišući njihov predivan okus. A onda, kako kažu, Ostap patio ... Ne mogu prestati, želim vidjeti sve od njih u mom vrtu. Oni su tako dobri, jedan od drugoga lijepa!
Sada su se smjestili za mene. Sam bio obličje naprijed to kad su pokazati svoju ljepotu u najvećoj. Da biste to učinili, što im je potrebno 3-5 godina, morate odrasti. Dakle, ljeto 2013 me najviše svidjelo u ovom prvom cvatnje.

Došli su nakon proljetnih luk, božuri i šarenice. U trenutku kad je vrt dolazi tišinu boje i solističku zeleno. Oni su punjeni vrt različitim bojama, a on nije bio crno-bijeli, kao i obično u ovom trenutku.

To je ono što je vrt.

Ostale fotografije - vidi

Video: Oni su vozeći mene lud! (Pet noći na Freddy-a) # 3

Video: Konstantin Bytyev «obraza». X Factor 2016

Video: Kostja malo - "obraza" (autorova) - Zlatna Button | Drugi lijevanje "X Factor-7" (2016/9/3)

Video: Paris by Night, pjeva smiješan francuski ZAZ

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lijepa valotta!Lijepa valotta!
Kako kupiti bradati šareniceKako kupiti bradati šarenice
Sretan djetinjstvo u zemlji!Sretan djetinjstvo u zemlji!
NovostNovost
Katedrala Sv SimeonKatedrala Sv Simeon
Dragocjeno ludisiaDragocjeno ludisia
Magic vrt ruža na fotografiju i slikaMagic vrt ruža na fotografiju i slika
Želim vijećaŽelim vijeća
Ljepota živi svuda, u svakom cvijetu, u svakom vlati trave, pa čak i kap rose (sLjepota živi svuda, u svakom cvijetu, u svakom vlati trave, pa čak i kap rose (s
Rose bodljikava - sjajan okusRose bodljikava - sjajan okus
» » » Ruže su vozeći mene lud!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea