Rose, kraljica cvijeća!
Video: kraljica cvijeća ... cvijet ljubavi.
Mirisna, luksuzan, izvanredno, lijepa, lijepa, s prekrasnim mirisom velikih duhova, Rose prepoznao zemlje favorita.I, naravno, i ona me osvojio svojom ljepotom!
Rose soba - vrlo krhak cvijet. Ona je povezana za mene s ženske ljepote i nježnosti.
Vi trebate napraviti velike napore da rastu ovu magičnu biljku!

Nedavno sam angažiran u uzgoju ruža.
Prvo, moja loša iskustva bila povezana s kupovinom ruža u trgovini, to je pred našim očima počeli da umre, najprije proliti svoje lišće, a zatim pupoljci cvjetova, a zatim na sve izgubljeno! Polje, odlučio sam pokušati ponovno, ali već je uzeo stabljiku ruže u mom susjedu kod kuće i čuđenja, on me uhvatio te je izrastao u prekrasnom grma!
Sada imam tri ruže - dvije crvene i jedna bijela!
Ovo je prva crvena rozeta, uzeo sam ručku susjeda.
To rozeta u ljeto, zasadio sam u zemlji u zemlju. Ona je tamo bila toliko sazreli i odrasli, a cvjetovi učiniti čudo za neke.
Ovo je moj drugi crvene rozeta.
I na kraju moja lijepa bijela.
Želim podijeliti s vama svoje iskustvo u uzgoju kraljice.
U - Prvo, ne kupiti ovaj cvijet trgovine (moj savjet), imate ga za nekoliko dana će se osušiti. Biljke u trgovinama prepun raznih kemikalija, i ne žive dugo, bolje da se sadnice od poznanika ili prijatelja. Sade u zemlju pažljivo u velikom loncu na cvijet može pustiti korijenje, i biti sigurni da prekrivati gornji dio staklenku ili plastičnu vrećicu za stvaranje povoljne klime za klijanje reznica.
Zalijevanje dva puta tjedno, Rose voli vodu.
Oploditi tlo humusom, najbolje konja (ako postoji).
Lonac s biljka je bolje staviti na sunčanom prozoru.
Povremeno obrišite lišće s vodom namočenom pamuk obrisak na lišću disati bolje.
Video: Rose srce -Koroleva tsvetov.Istselenie
Voobshche biljka će biti bez problema, ako ne i za pauka, koji se zalaže za rješavanje na mojim ružama. Metode za borbu protiv paučaste grinje - sprej biljke s otopinom ili Aktelika fitoverm (razrijeđene prema uputama). I jedne ampule pasmine 500 ml vode.
Nadam se da ćete uspjeti!
Ruže
Ruža spavaća soba
Moja jedina rozeta - od gole grane na luksuznom cvijet
Rose miriše ružu
Kraljica svih cvjetova ruža na fotografiji
Kako rastu dom ružu?
Vrt kraljica
Lijepa i nezahtjevna biljka
Rose u blizini kuće
Buket ruža
Priprema za zimu ruža