Rose, kraljica cvijeća!

Video: kraljica cvijeća ... cvijet ljubavi.

Mirisna, luksuzan, izvanredno, lijepa, lijepa, s prekrasnim mirisom velikih duhova, Rose prepoznao zemlje favorita.
I, naravno, i ona me osvojio svojom ljepotom!

Rose soba - vrlo krhak cvijet. Ona je povezana za mene s ženske ljepote i nježnosti.
Vi trebate napraviti velike napore da rastu ovu magičnu biljku!

ruža

Nedavno sam angažiran u uzgoju ruža. 
Prvo, moja loša iskustva bila povezana s kupovinom ruža u trgovini, to je pred našim očima počeli da umre, najprije proliti svoje lišće, a zatim pupoljci cvjetova, a zatim na sve izgubljeno! Polje, odlučio sam pokušati ponovno, ali već je uzeo stabljiku ruže u mom susjedu kod kuće i čuđenja, on me uhvatio te je izrastao u prekrasnom grma!

Sada imam tri ruže - dvije crvene i jedna bijela!

Ovo je prva crvena rozeta, uzeo sam ručku susjeda.
ruža

To rozeta u ljeto, zasadio sam u zemlji u zemlju. Ona je tamo bila toliko sazreli i odrasli, a cvjetovi učiniti čudo za neke.
ruža

Ovo je moj drugi crvene rozeta. 
ruža

I na kraju moja lijepa bijela.
ruža

Želim podijeliti s vama svoje iskustvo u uzgoju kraljice. 
U - Prvo, ne kupiti ovaj cvijet trgovine (moj savjet), imate ga za nekoliko dana će se osušiti. Biljke u trgovinama prepun raznih kemikalija, i ne žive dugo, bolje da se sadnice od poznanika ili prijatelja. Sade u zemlju pažljivo u velikom loncu na cvijet može pustiti korijenje, i biti sigurni da prekrivati ​​gornji dio staklenku ili plastičnu vrećicu za stvaranje povoljne klime za klijanje reznica. 
Zalijevanje dva puta tjedno, Rose voli vodu. 
Oploditi tlo humusom, najbolje konja (ako postoji). 
Lonac s biljka je bolje staviti na sunčanom prozoru.
Povremeno obrišite lišće s vodom namočenom pamuk obrisak na lišću disati bolje. 

Video: Rose srce -Koroleva tsvetov.Istselenie

Voobshche biljka će biti bez problema, ako ne i za pauka, koji se zalaže za rješavanje na mojim ružama. Metode za borbu protiv paučaste grinje - sprej biljke s otopinom ili Aktelika fitoverm (razrijeđene prema uputama). I jedne ampule pasmine 500 ml vode.

Nadam se da ćete uspjeti!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kineski Rose HibiscusKineski Rose Hibiscus
Starinski ružaStarinski ruža
Kako rastu dom ružu?Kako rastu dom ružu?
RužeRuže
Moja jedina rozeta - od gole grane na luksuznom cvijetMoja jedina rozeta - od gole grane na luksuznom cvijet
Lijepa i nezahtjevna biljkaLijepa i nezahtjevna biljka
Priprema za zimu ružaPriprema za zimu ruža
Rose bodljikava - sjajan okusRose bodljikava - sjajan okus
Lijep Hybrid Tea RoseLijep Hybrid Tea Rose
Vrt kraljicaVrt kraljica
» » » Rose, kraljica cvijeća!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea