Sadnja i njega za ruže
Da budem iskren, ruže, nikad odrastao - činilo mi se da je ovaj cvijet je vrlo hirovita i zahtjevan za održavanje. Ali, kao što sam - radoznala osoba (ispričavam se zbog nedostatka skromnosti), a zatim ipak odlučio saznati da li je to tako. Dobra stvar ići daleko ne moraju - susjedi raste nekoliko ruža. I kako se ispostavilo, sadnju i njegu ruža nije tako komplicirano.
Širi ruža najlakši način rezanja. Da biste to učinili, s potrebno je biljka izrezati malu grančicu oko 15 cm u duljinu i stavite u toplu vodu za zakorjenjivanje - to obično traje 2-3 tjedna. Kad se to dogodi, stabljika može biti posađeno. Uzmi mali lonac, koji je smješten betonski blok i izlio posebnu mješavinu tla za uzgoj ruža. Sada spreman cherenochek može biti posađeno.
Prvo što je potrebno za oplodnju proizvesti mjesečno. To mogu biti mineralna gnojiva (hrana korijen) ili otopine za posebne folijarna hranjenja. Obično oploditi uskrsnuo za dva tjedna.
Rose ne voli obilno zalijevanje, ali u isto vrijeme i ne podnosi sušu - lišće može otpasti odmah. To svakako treba imati na umu. Osim toga, još jedna nijansa - u zimskom Rose bi trebao ostatak - to se prenosi na hladnom sobi i vrlo rijetko zalijevati.
To je sve. I kao što je navedeno od strane „moj savjetnik”, sadnju i brigu za ruže - to je vrlo korisno. Jer, po njegovu mišljenju, nitko od cvijeta ne reagira na dobru njegu, poput ruže. Pa, uzeo sam stabljiku ruže za sebe - i onda vidjeti što se događa.
Ruže
Preporođeno ruža
Uzgoj ruža kod kuće
Bijele ruže i njihov uzgoj
Divlje izbojci se uklanjaju iz ruže
Ruža u usponu
Soba ruža i njegu
Soba ruža - lijepa, ali ćudljiv
Lijepa i nezahtjevna biljka
Poraz od hrđe
Briga za ruže
Briga za ruže