Knifofiya: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj

Knifofiya: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj

Nakon što se na tržištu, vidio sam vrećicu sjemena knifofii. Prikazana na ambalaži cvijet volio svoju jedinstvenost. Privukla i to višegodišnji.

Stigli smo tri sjeme. Izbojci su kao luk-Chernushka. Kao što sam se brinuo za njih ili dva rostochku još umro. Preostali sam zasadio u lonac i staviti ga na prozorskoj dasci, gdje knifofiya i zimu.

Knifofiya

U prvoj godini nakon sadnje u vrtu uzgajaju biljke dao nekoliko novih prodajnih mjesta, ali ne i procvjetao.

Hibernacija knifofiya ostao na otvorenom polju pod svjetlom pokrova. U proljeće je skoro umro od uskrslog podzemnih voda. Spremanje biljka, ja sam ga presadili u lonac i doveo u kuću.

Knifofiya

Opet, moj „Pepeljuga” (kako ga ja nazvao) da ljeti i zimi je proveo u kući na prozoru. Knifofiya dobro narasla, narasla, a nove poslovnice, ali ... nije procvjetao.

je ponovno otišao u vrt sljedećeg proljeća, ali sada na kreveta podignuta, objekti za „Njezina Veličanstva”. Tijekom ljeta, rastao sam veliki grm s elegantnim rozete lišća s promjerom od oko jednog metra.

Knifofiya

Ali opet cvjeta nisam čekati. No, to je već četvrta godina! Sada mislim da je razlog bila topla zima. Očito, nisu zadobili razdoblje mirovanja, biljka nije položio cvijet pupoljci.

Knifofiya

Još jedna zima knifofiya susreli u vrtu pod svjetlom pokrova. Do lišća veljače bile zelene, a samo na -17 stupnjeva, oni „predali”.

Knifofiya

A u srpnju (to je bilo prošle godine) stabljike napokon otkrila - snažan, s bijelim „pupoljci”, više od 20 komada! Oni su rasli po skokovi i granice, dan i dodao da je rast od 10 cm „kvrga” ubrzo postao poput svijeće, a onda -. Baklje.

Knifofiya

Nije ni čudo knifofiyu zove Lily-baklja. Tako je moj Pepeljuga je postala princeza. Jaka cvijet stabljike do 120 cm. U međuvremenu uzeti cvijet koji kao cvatnje mijenja boju od žute do crvene, bez posebnog interesa, ali cvat je impresivna.

Knifofiya

Moram reći da je samo sunce cvijet se širi jak i visok u sjeni su manje točno pola.

Gledanje biljka utvrđeno da knifofiya izgleda sjajno u jednoj slijetanja na travnjaku, a na pozadini crnogoričnim biljkama.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Novac stablo u kućiNovac stablo u kući
Leopard cvijet: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanjLeopard cvijet: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj
Knifofiya egzotični bobica, koja ne zahtijeva nemogućeKnifofiya egzotični bobica, koja ne zahtijeva nemoguće
Uzgoj knifofiiUzgoj knifofii
Knifofiya slici šarmantanKnifofiya slici šarmantan
Moj ehiopsisMoj ehiopsis
U Odessa zoo slona umroU Odessa zoo slona umro
Čudo cvijet - kiseljakČudo cvijet - kiseljak
VanilijaVanilija
Sramežljiva mimozaSramežljiva mimoza
» » » Knifofiya: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea