Kako se nositi s plijesni

Na pitanje: „Kako se boriti protiv plijesni?” Ljubitelje Meet vinogradara. Dakle, Oksana iz S. - piše Peterburg.

-Zemljište za svoje ogromne zbirke cvijeća uvijek kupujem. Neću imenovati brand, tako da se ne smatra oglašavanje, ali navikla na jednu i kupiti zemlju trajno. Gledam samo na stupanj kiselosti (to je naveden na pakiranju). Ono što je važno za određene biljke. U gotovom terenu uvijek dodajte prašak za pecivo perlit, vermikulit, sphagnum mahovine - to je pri ruci. Zbog osnova prašak za pecivo postaje svjetlo i prozračna, tako da su poput biljaka.

Ja čvrsto ne koriste univerzalni tlo - tako da u principu ne može biti - na svakom postrojenju njihove potrebe. I, naravno, ne može koristiti čisti treset - to će samo izgorjeti biljke.

Ja zemljište ne pari. Jednom davno je to učinio nekoliko puta, ali je došao do zaključka da je zemlja postaje mrtva. Ali fungicid prolio. Kada sjetvu sjemena, posebno one male, da bi ga se mora. Nakon ovog tretmana, čak i lopov nestrashnye puca.

Video: Plijesan zidovi (plijesni na zidovima). Što ponijeti za sve

Zemljište za sadnju najbolje je da vodi, dajte da se osuši. Slijetanje točka je dolzhnabyt nije mokro i lagano vlažna. Na mokrom tlu za određene oblike kalupa, pogotovo ako je slijetanje će biti smještene u parnichok ili samo nešto pokrivena.

Parnichok soba sa biljkama je potrebno prozračivati. Ako to nije učinjeno, čak i sa ispravnim slijetanja (u vlažnom, ali ne i vlažne zemlje) kalup nije isključena.

Video: Kako za borbu protiv plijesni u kući, američki iskustvo

Ovdje, zapravo. I sva mudrost.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Clivovy pita-radnikClivovy pita-radnik
Zemljište pogodno za AnthuriumZemljište pogodno za Anthurium
Kako pripremiti tlo za sadnjuKako pripremiti tlo za sadnju
Presađivanja biljke. dio 2Presađivanja biljke. dio 2
VermikulitVermikulit
Moj poznanik s SphagnumMoj poznanik s Sphagnum
U prizemlju je potrebno ljubičiceU prizemlju je potrebno ljubičice
Moss kokogrunt ili treset tabletu?Moss kokogrunt ili treset tabletu?
Rabarbara pitaRabarbara pita
Tlo za ljubičicaTlo za ljubičica
» » » Kako se nositi s plijesni

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea