Moss kokogrunt ili treset tabletu?

Video: Primjedbe i pohvale na treset tablete

Moss kokogrunt ili treset tabletu?Svake godine imam puno rooting reznice. Eksperimentiranje, pokušao sam razne podloge i njihova vlastita iskustva došao do zaključka da ne postoji univerzalna, koja je pogodna za sve biljke. U većini slučajeva, koristim sphagnum mahovine, ali ovo ljeto je izašao u trgovačku mrežu. Tada sam odlučio pokušati treset tablete tren oka tablete. Neke biljke su se svidio čak i više od mahovine. Iznenađen krunica nestabilna, to je 10 dana povećao dobre korijene. Iako je pokušaja da se usaditi u vodu bez rezultata. A hortenzija and Azalea 20 dana dala dobre korijene. U tom slučaju, još jedan rezanje Azaleas sadi u mahovini, pa ga se i uvenu.

Prije nekoliko godina pokušali klijati sjeme borovnice, pokušao drugačiji sastav tla, slojevitosti - i još uvijek mogu. Odlučio sam se širiti u jednu tabletu (azaleja prilazi njegov sastav, te su borovnice rodbine). To ruža odmah, čak i bez stratifikacije!

Video: Kako napraviti svoj vlastiti ruke treset (gruntosmes), za sadnju sadnica !!!

Ali i iz mahovine neću odustati. Na primjer, limun reznice ne žele da se ukorijene u tabletama, i ako oni daju korijene, to je vrlo dugo.

Nedavno sam koristiti i montažne podloge. Dakle, ove jeseni navijali ostavlja Phlox u sloju kolača. Na dnu šalice stavio pjena je onda - vrt tlo, vermikulit sloj i kokogrunta iznad. Coco-zemlja sphagnum mahovine ponekad zamijeni. Moramo se usredotočiti na ono što se može kupiti u trgovini.

Kada postoji tren oka, rade svoj sličnost mahovinom i treseta - mix, zamotajte korijena i - u mreže za pakiranje povrća. Dobri rezultati.

Kada su korijeni postaju vidljivi - transplantacija, nakon uklanjanja samo net. Tako je iskorjenjivanje reznica u proljeće begonija i dalija, dostizanje ih u mini-teplichku.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sadnice i treset tabletaSadnice i treset tableta
Krunica sjemeKrunica sjeme
Prekrasna biljka - Azalea sobaPrekrasna biljka - Azalea soba
Uzgoj jagoda iz sjemena u treset peleteUzgoj jagoda iz sjemena u treset pelete
5 Koraka uspješno razmnožavanje Pelargonium5 Koraka uspješno razmnožavanje Pelargonium
Eustoma - uzgoj iz sjemena u treset tableteEustoma - uzgoj iz sjemena u treset tablete
Tresetne tablete za sadnice povrća i cvijećaTresetne tablete za sadnice povrća i cvijeća
Za informacije o tome kako biljka u treset tablete i radi kako trebaZa informacije o tome kako biljka u treset tablete i radi kako treba
Vrt borovnice i njen uzgojVrt borovnice i njen uzgoj
Razmnožava krunica sjeme i rezniceRazmnožava krunica sjeme i reznice
» » » Moss kokogrunt ili treset tabletu?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea