Da Krastavci su hrskave i mirisne
Moja baka savršeno očuvana krastavce svježe za jako dugo vremena. Ponekad, a na Novu godinu na stolu je bila salata hrskavih krastavaca, čak iu trgovinama u to vrijeme, naravno, dan s vatrom nije mogao biti pronađen. Sada, kada je tijekom cijele godine obilje povrća, ja i dalje koristiti svoje bake recept. Uostalom, nema trgovine krastavci, posebno u zimskim mjesecima, ne može se usporediti s krastavcima iz vrta.
Video: Najlakši i najpouzdaniji način soljenja hrskavi krastavaca (71 5/7/16)
I sve je učinjeno vrlo jednostavno. Odaberite trenutak kada su počeli da se oblik zelje, odnosno unutarnji listovi su uvijene. Otprilike u isto vrijeme na krastavac kreveta prvo izlije krastavaca. Pažljivo odsjeći Zelentsy 3-5 cm u veličini i dio stabljike nalazi se unutar kochanchiki. Shed s toplom vodom.
Video: Kako kiseliti krastavce hrskavi
To je sve. Za kupus brinuti kao i obično, o nadjev kupus ne sjećam. I krastavci napredovati i rasti kao prirodni staklenik. Kupus nakon berbe držim u podrumu, a ne samo za Novu godinu, a ponekad i 8. ožujka, naša obitelj regales svježe što ako samo iz vrta, mirisne hrskava krastavci. Usput, sve ove operacije na kartici krastavaca na prirodnom skladištenja mogu učiniti u večernjim satima, nakon zalaska sunca. Tako sam savjetovao baka i starije generacije, kao što znamo, mudrost prijevoznika. Probajte i vi!
Kako saditi krastavce
Kada biljka krastavci su najbolji na otvorenom terenu?
Sedam savjeta kako staviti krastavce
Kada biljka krastavci u tlu
Koliko saditi krastavce
Uzgoj krastavac u stakleniku zimi
Kako posaditi krastavce, zar ne?
Krastavac grm
Prethodnici krastavaca da je za kulturu?
Kako posaditi krastavce, zar ne?
Stakleničkih krastavac sorti i njegu
Kako saditi krastavce?
Moje rane krastavci
Krastavac na krevetu
Krastavci
Krastavci na bolkone
Stavljanje krastavaca
Uzgoj krastavaca
Što bi trebao biti osnova za krastavcima
Konzervirana krastavac salata
Topla postelja u ranim krastavaca (Video