Da Krastavci su hrskave i mirisne

Moja baka savršeno očuvana krastavce svježe za jako dugo vremena. Ponekad, a na Novu godinu na stolu je bila salata hrskavih krastavaca, čak iu trgovinama u to vrijeme, naravno, dan s vatrom nije mogao biti pronađen. Sada, kada je tijekom cijele godine obilje povrća, ja i dalje koristiti svoje bake recept. Uostalom, nema trgovine krastavci, posebno u zimskim mjesecima, ne može se usporediti s krastavcima iz vrta.

Video: Najlakši i najpouzdaniji način soljenja hrskavi krastavaca (71 5/7/16)

I sve je učinjeno vrlo jednostavno. Odaberite trenutak kada su počeli da se oblik zelje, odnosno unutarnji listovi su uvijene. Otprilike u isto vrijeme na krastavac kreveta prvo izlije krastavaca. Pažljivo odsjeći Zelentsy 3-5 cm u veličini i dio stabljike nalazi se unutar kochanchiki. Shed s toplom vodom.

Video: Kako kiseliti krastavce hrskavi

To je sve. Za kupus brinuti kao i obično, o nadjev kupus ne sjećam. I krastavci napredovati i rasti kao prirodni staklenik. Kupus nakon berbe držim u podrumu, a ne samo za Novu godinu, a ponekad i 8. ožujka, naša obitelj regales svježe što ako samo iz vrta, mirisne hrskava krastavci. Usput, sve ove operacije na kartici krastavaca na prirodnom skladištenja mogu učiniti u večernjim satima, nakon zalaska sunca. Tako sam savjetovao baka i starije generacije, kao što znamo, mudrost prijevoznika. Probajte i vi!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Slani krastavci: receptiSlani krastavci: recepti
Prethodnici krastavaca da je za kulturu?Prethodnici krastavaca da je za kulturu?
Krastavac grmKrastavac grm
Konzervirana krastavac salataKonzervirana krastavac salata
Uzgoj krastavac u stakleniku zimiUzgoj krastavac u stakleniku zimi
Kada biljka krastavci su najbolji na otvorenom terenu?Kada biljka krastavci su najbolji na otvorenom terenu?
Krastavac na krevetuKrastavac na krevetu
Koliko saditi krastavceKoliko saditi krastavce
Sedam savjeta kako staviti krastavceSedam savjeta kako staviti krastavce
KrastavciKrastavci
» » » Da Krastavci su hrskave i mirisne

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea