Ne cvjeta baka gippeastrum- ili cjeloživotnog deset godina
Video: put duljine u dobi od 10 - Cool Zero 4 filma
- Pozdrav dragi uzgajivači! Kao što znate, u ovom postu ćemo se usredotočiti na „baka” gippe.Skolko članaka već pisali o ovom cvijetu i ja sam htjela dodati moja dva centa isplati. Baka Hippeastrum mi je došla prošle vesnoy.Otdali mi veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je za 10 godina luk procvjetao samo jednom. Rekao je cvijet krasnyy.Odin ljeto žarulja dovoljno sretan da se sunčati u sadu.No čak i nakon takvog naselje ne zatsvela.Ostalnye godina mirno sjedio u gorshke.Letom podigli djecu i lišće za zimu zasushivat listya.Detok redovito otsazhivali.Mesto Dadoh joj balkon. poila, dobro hranjen, čuva čeka tsveteniya.V usred ljeta ona se popela na detki.Listochki bebu na sve strane, počeo sam otkinuti sestri ne da se omesti njihov vospitanie.No nažalost, mi cvatnje joj nikada nije dao. Početkom rujna, odlučio sam ga iz lonca i poslati ju u krevet silom.
Iako je još uvijek nova i listya.S rasta „baka” konj pa ne preporučujem čitanje internete.Tri mjeseci ležala u piljevine oko balkona.V početkom prosinca odlučeno je budit.Vremya, priznajem, ja sam izabrao pogrešan, njegov dugogodišnji zima.Za život luk uzgaja u Donetsa teškoj „peta” .i odlučio sam ga smanjiti i time ažurirati Donetsa.
Post nova rasti bez ograničenja koreshkam.Koreshki otvor na treći dan nakon slijetanja. A samo mjesec dana kasnije žarulju cvijet stabljike činilo dobrodošli, dok sam ja na njenom stražnjicu. I ja sam to i drago mi je.
Pod afekata sam dobio više i Euharis.Tozhe, više je perchik.Poyavilsya u mom avguste.Sidel, nekako rasla dva lista i oni nisu ravne i duge i zakrivljene kao roga.Srazu mogao vidjeti snagu u rastyuhi ne hvataet.V prosinca uzeo luk, nije toliko ni podrasla.Koreshki jedva sam napravio svoj put za tvrtke, također, kroz teška chiknula pyatku.Nu, obnavila kornevuyu.Posadila to nije dovoljno duboko da slijedi svoje sostoyaniem.Luka početku povrijediti, otsushit lišće.Ali malo misao, počeo rasti. Žarulja nekako postali ljubazniji u širinu i list narasla ravno i nije uvijen.
Ovdje mislim da može organizirati hibernaciju koja je procvjetao svake godine? Ali to je druga priča.
Duljina Procesija u 10 godina Video
- U proljeće i ljeto: Kad se luk pupoljak, potrebno je smanjiti tsvetonosy.Mozhno je posađeno u vrtu sukladno uputama Louisu, ili lonac pobolshe.Metodom perevalki.I najvažniji uvjet je solntse.Gippeastrumy „solntsegloty”, pa čak i to sunce a ne prelijevati strashen.Kormila sam ih jednom tjedno, topiv u vodi gnojiva Lyuks.Pili, jeli i uzgaja lišće, za svaki budući datum tsveteniya.Cherez 4list položen spike.
- Jesen i zima: Nakon primijetili da su žarulje se više ne povećanje ga ostavlja u rujnu, listopadu, smanjio poliv.V potpuno prestala njihova polivat.V kraja mjeseca povukla iz zemlje i lukovi su sušeni listya.Eto Vjerujem, također, glavni uvjet za tsveteniya.Kak samo otsushit ostavlja nož smanjiti unutarnju cijev i poslao na spavanje na hladnom mjestu.
- gippeastrum sam tri perioda: procvat, nakon cvatnje nakupine lišća i stabljike novoj kartici i period odmora. .Zametila ako je luk će cvasti, to prije svega tu su cvijet stabljike.
- PS: Htjela sam čekati do mog cvatnje Hippeastrum a tek onda pisati post.Foto vylozhu.Mne nužno najzanimljivije, a to je moj štićenik.
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Kupio sam kaktuszhdu svoj roditeljski savjet
Sorte Hippeastrum
Kako napraviti gippeastrum cvatu
Prilikom posjeta joj baka
Prilikom posjeta joj baka-2
Poznanik
Pomoć, žuto lišće na Anthurium
Baka hibiskus ali barem moj djed! I malo pomalo petunija reznice
Hippeastrum u vrijeme odmora
Hippeastrum: Prošle jeseni cvijet