Boja Hippeastrum-mrkva
Video: Kako napraviti mrkva pire Gerber lutaka beba rođena * hrana za lutke
Pozdrav !!! napokon procvala mi gippeastrum, to je hladno vani je snijeg, a cvjetići cvatu u kutiji! Mnogi ljudi znaju da je takva u prisutnosti normalno poput Lyuba ispravno podmetilababushkini stvarno mi uzeti to bila moja majka, ali ona nije tsvel.Rasskazhu ne puno da sam s njim prošle jeseni: odrastao je u običnom loncu, ako iskreno nisam se sviđa, što je kupio zemljište, uzimanje malo razmažena bazen, odvodnja, ja sam ga stresao od svog starog lonca, odvojite žarulju, oprati i staviti u zdjelu ih ima oko 8-9 mogu bolshe.A prije nekoliko mjeseci redilanu mi je potrebno da se stavi hrpa njih i to je to!Evo kako to izgleda seychas.LETOM donio sam sve ove stvari na balkonu je ostakljena pravu stranu sjevera, sunce nije puno obeda.Stoyal gippek stajao iznenada vidi strelicu 1, 2,3,4,5 i tako je lijepo bilo !!! !! kao buket, loše samo jednu cvatu, sušiti se dobro, to je ljeto, a sada bum 3 i 2 raspustilis.Smotrite ....
Ne znam što ga je aktivirala u cvatu, možda gnojiva, što je on jeo sve pada! Ne mogu to ispraviti, volim djecu i oči raduet.Sortovyh željeli preobresti (ja bi samo punjena-heap), ali u našim trgovinama njihova net.I kraju, njegovati Hippeastrum iako jednostavan - oni će ukrasiti svoje cvatnje bilo apartmanska kuća.
Hippeastrum uveo, što treba učiniti sljedeće? :
Houseplant gippeastrum
Kako napraviti gippeastrum cvatu
Mlječika
Moj arrowroot
Uzgoj moj Hoyka
Ja i moja omiljena
Đul buket
Uzgoj mrkve
Hippeastrum: Prošle jeseni cvijet
Hippeastrum - luksuzni cvjetovi padaju
Moj gippeastrum