Pitanje čitatelja - stručnjaci odgovoriti

Tikvice na otvorenom polju: kako da se brinu za nimi.Otvet specijalista

Video: George Sidorov u Moskvi. Odgovori na pitanja čitatelja. Koncertna dvorana „Mir”, 1. veljače 2014

Svakog ljeta stanovnik napustio je priču o tome kako je rastao izvanredne tikvice i fotografije iz dacha zgodan. Početnik uzgajivači savjetovao da provjerite savjete od stručnjaka.

Zašto žuta luk i češnjak?

Zadnje 3 godine nisam bio u mogućnosti da rastu luk i češnjak. Luk raste tako zelena, s slatka, ali s vremenom - vrijeme počinje požutjeti i nestati. Ja, i škropili pepeo i crvena paprika obrađeno - ništa nije pomoglo.

Video: Torsunov NN Tko je Duh Sveti? Odgovori na pitanja. Festival Dobrota 2015/10/03

To bi trajalo, vjerojatno, do tada ...Kako napraviti voće limuna?
Dobro došli! Volim limun rasti, ali, iz nekog razloga, oni ne donose ploda u meni. Najstariji od 18 godina, on je izrastao iz kamena, ali on nikad nije procvjetao. Čuo sam da su cijepljene. Recite nam što možemo učiniti i kako ...Geranium lišće počelo požute, što je razlog?
I još jedno pitanje o geranija: lišće počelo požute, ne pada off i samo stajati žuta. što je razlog i što zalijevanje voli geraniums?Kako generirati novac stablo?
Imam novac stablo ... promaknulo ne znajući vrijeme formiranja krune ...Zašto Dracaena suha i lišće pada
Glavni razlog da se soba od Dracaena lišće požutjeti i otpasti se nalazi u ...Zašto Dracaena graniči ne izgleda kao drvo?
Bilo bi poželjno imati matičnih Dracaena uspravi i ne izgleda kao čekić ...Zašto umiru u prizemlju ASTER?
Želim da se savjetuje s vama o asters. Vrlo draga tih cvjetova, ali sam postao bolestan nedavno i umro već u zemlju. Znam da je to virusna bolest. Kako mogu nositi s njom, kada uzmete u obzir da je stalno mijenja mjesto pod boje nisu moguće?Što je dobra metoda, gdje su kreveti bilje raste kroz drvene rešetke?
Strana mjesto došao preko fotografije iznenađujuće kreveta gdje trava raste kroz drvene rešetke. Recite nam što je dobro, ova metoda i kako se najbolje organizirati sve? Da li je bilo kakvih nedostataka? Postoje li razlike u odnosu na rast na običnom vrtu? ..Zašto trulo češnjak?
Posađene u loncu na prozoru češnjaka (za zeleni), a on je malo izrasli i cijeli pokvareni. Zašto? Što sada učiniti? ..Značajke daylilies raste
Danas nastavljamo tematski daylilies da je Aleksandar zauzimaju značajan dio teritorija. Ali on svake godine ažurira svoje zbirke dvadesetak sorti, te pokušava „ukrotiti” novi ...Pogodnosti kineski krastavci za kiseljenje
Ja rasti krastavci za mnogo godina. Njihova raznolikost je jednostavno nevjerojatna. Pitaj, da li kineski krastavaca za sljedeću pristupa očuvanja? ..Kako odabrati vrt grmlje?
Pitanje: Čuo da vrt grmlje treba pažljivo odabere, su pravi agresori. Ništa o tome ne znam ...Zašto lila lišće pojavljuju bijele mrlje?
Pitanje: Što se dogodilo s ljiljanima? Na zdravoj, dobro hranjeni lila grma bez ikakvog razloga na jednoj grani lišća postaju chlorotic i male. Zašto se to dogodilo? ..obrađena zemlja
P: Što ako se krastavci u staklenika proizvode sterilni cvijet, a ne na jajnicima?Kada ukloniti iz jabukom ljetnih sorti?
Kada sam trebao pucati sa stabla jabuke ljetnih sorti? Imam ova dva: „Papirovka 'i' Mantet”. Često kasni s prikupljanjem i prezrelih jabuka pretvoriti u okusa vate ...

1 2 3

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Džem od tikvicaDžem od tikvica
Amaryllis gipperastrum ili euharis?Amaryllis gipperastrum ili euharis?
TikviceTikvice
Kao što sam bio u potrazi za novcem stabla izbojkaKao što sam bio u potrazi za novcem stabla izbojka
Pridošlice, sadašnja i upitnikaPridošlice, sadašnja i upitnika
Dugo očekivani došljaciDugo očekivani došljaci
Tikvice rasti kućuTikvice rasti kuću
Proljeće češnjakProljeće češnjak
Odgovor na pitanje kako izgleda nakon jukaOdgovor na pitanje kako izgleda nakon juka
Povrća squashPovrća squash
» » » Pitanje čitatelja - stručnjaci odgovoriti

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea