Pitanje čitatelja - stručnjaci odgovoriti
![]() | Tikvice na otvorenom polju: kako da se brinu za nimi.Otvet specijalista |
Video: George Sidorov u Moskvi. Odgovori na pitanja čitatelja. Koncertna dvorana „Mir”, 1. veljače 2014
Svakog ljeta stanovnik napustio je priču o tome kako je rastao izvanredne tikvice i fotografije iz dacha zgodan. Početnik uzgajivači savjetovao da provjerite savjete od stručnjaka.

Zadnje 3 godine nisam bio u mogućnosti da rastu luk i češnjak. Luk raste tako zelena, s slatka, ali s vremenom - vrijeme počinje požutjeti i nestati. Ja, i škropili pepeo i crvena paprika obrađeno - ništa nije pomoglo.
Video: Torsunov NN Tko je Duh Sveti? Odgovori na pitanja. Festival Dobrota 2015/10/03
To bi trajalo, vjerojatno, do tada ...
Dobro došli! Volim limun rasti, ali, iz nekog razloga, oni ne donose ploda u meni. Najstariji od 18 godina, on je izrastao iz kamena, ali on nikad nije procvjetao. Čuo sam da su cijepljene. Recite nam što možemo učiniti i kako ...

I još jedno pitanje o geranija: lišće počelo požute, ne pada off i samo stajati žuta. što je razlog i što zalijevanje voli geraniums?

Imam novac stablo ... promaknulo ne znajući vrijeme formiranja krune ...

Glavni razlog da se soba od Dracaena lišće požutjeti i otpasti se nalazi u ...

Bilo bi poželjno imati matičnih Dracaena uspravi i ne izgleda kao čekić ...

Želim da se savjetuje s vama o asters. Vrlo draga tih cvjetova, ali sam postao bolestan nedavno i umro već u zemlju. Znam da je to virusna bolest. Kako mogu nositi s njom, kada uzmete u obzir da je stalno mijenja mjesto pod boje nisu moguće?

Strana mjesto došao preko fotografije iznenađujuće kreveta gdje trava raste kroz drvene rešetke. Recite nam što je dobro, ova metoda i kako se najbolje organizirati sve? Da li je bilo kakvih nedostataka? Postoje li razlike u odnosu na rast na običnom vrtu? ..

Posađene u loncu na prozoru češnjaka (za zeleni), a on je malo izrasli i cijeli pokvareni. Zašto? Što sada učiniti? ..

Danas nastavljamo tematski daylilies da je Aleksandar zauzimaju značajan dio teritorija. Ali on svake godine ažurira svoje zbirke dvadesetak sorti, te pokušava „ukrotiti” novi ...

Ja rasti krastavci za mnogo godina. Njihova raznolikost je jednostavno nevjerojatna. Pitaj, da li kineski krastavaca za sljedeću pristupa očuvanja? ..

Pitanje: Čuo da vrt grmlje treba pažljivo odabere, su pravi agresori. Ništa o tome ne znam ...

Pitanje: Što se dogodilo s ljiljanima? Na zdravoj, dobro hranjeni lila grma bez ikakvog razloga na jednoj grani lišća postaju chlorotic i male. Zašto se to dogodilo? ..

P: Što ako se krastavci u staklenika proizvode sterilni cvijet, a ne na jajnicima?

Kada sam trebao pucati sa stabla jabuke ljetnih sorti? Imam ova dva: „Papirovka 'i' Mantet”. Često kasni s prikupljanjem i prezrelih jabuka pretvoriti u okusa vate ...
1 2 3
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Tikvice
Zašto lišće požutjeti češnjaka za uzgoj?
Limun kosti rasti i raduy oka
Pridošlice, sadašnja i upitnika
Cvjetni pitanja koja čekaju odgovor
Kao što sam bio u potrazi za novcem stabla izbojka
Proljeće češnjak
Pratite uvjete češnjaka sadnje
Tikvice
Tikvice rasti kuću
Rastemo tikvice
Uzgoj češnjak
Povrća squash
Amaryllis gipperastrum ili euharis?