Kako bi se dahlias cvatu prije?

Video: Kako su rasle dahlias. web stranica "vrt svijet"

1570b4dfa351a1

Kako napraviti cvijet dalije Jolly za članove 3 tjedna ranije? Prošle godine, putem pokušaja i pogrešaka, našao sam odgovor na to pitanje i drago podijeliti iskustvo.

Dalije sjeme posijano u tlo brtvljenje 20 veljače od treseta, ispere pijesak i vrtna zemlja (1: 1: 1). Oni su doslovno ode na 5. dan.

Dalija biljke „Jolly Fellows”

Nakon 2 tjedna su mladice raspikirovat. Kako se ispostavilo, na način na pijucima i tajna. Činjenica da je 8 od sadnica posađeno u veliku zdjelu dovoljno slobodno, a 5 - u pojedinim šalice kiselog vrhnja.

U početku razvoja nastavila jednako, hrane i one druge gnojiva „Belvito” svakih 10 dana razrjeđivanjem jedna kapa gnojivo u 1 litri vode. I u travnju i svibnju, dahlias posađene odvojeno, počeo aktivno rasti i do kraja svibnja položio cvijet pupoljci.

ih zasadio sam na otvorenom terenu gotovo cvatnje. A biljke posađene u zdjelu, jasno zaostaje u rastu i razvoju. Kada se sadi stalno mjesto za neko vrijeme bolestan. Loše podnosi i oni hladno svibnja.

Dalija cvatu ranije

Zaostajanje u cvjetanja bio jednak tri tjedna. Važno je da se biljka sadnice Jolly drugovi sa netaknutim korijena sustava u sunčanom mjestu, dodajući da svako dobro šaku humusa, 1 žličica nitrophosphate i malo drva jasena. Zatim dahlias hvala bujne cvatnje do smrzavanja.

U „noge” Jolly Fellows posađeno Impatiens soba sa dva-ton crvene i bijele Corolla boje zove Vanka mokro. Vrlo udoban osjećao tamo gotovo cijelo ljeto.

Video: Kako rastu dalija

I što je zanimljivo - u vruće, suho vrijeme od Corolla je gotovo sve bijelo, samo tu i tamo isticao crvenu vrpcu, a kad je dobio hladan, boja promijenila i postala gotovo crveno. U zimi, uzeo sam stan u Impatiens.

Dalija cvatu ranije

Dakle, da bi cvatnje dalija vesela djece u početkom lipnja, što im je potrebno zaroniti u veće čaše, dobro hranjeni i posađene u sunčanom mjestu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kada se dahlias sade na otvorenom terenu u proljeće?Kada se dahlias sade na otvorenom terenu u proljeće?
Sadnja i njega dalijaSadnja i njega dalija
Dalija „smiješne dečki”: Opis i uzgoj tajneDalija „smiješne dečki”: Opis i uzgoj tajne
Moje dahlias - funny momciMoje dahlias - funny momci
Tendencije razvoja sorti dalija u svijetuTendencije razvoja sorti dalija u svijetu
Patuljak dahliasPatuljak dahlias
Moram patiti dalija biljke?Moram patiti dalija biljke?
Biljke rastu dalijaBiljke rastu dalija
Moje dahliasMoje dahlias
Dalije sjemena biljke uzgajaju kaoDalije sjemena biljke uzgajaju kao
» » » Kako bi se dahlias cvatu prije?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea