Kako bi se dahlias cvatu prije?
Video: Kako su rasle dahlias. web stranica "vrt svijet"

Kako napraviti cvijet dalije Jolly za članove 3 tjedna ranije? Prošle godine, putem pokušaja i pogrešaka, našao sam odgovor na to pitanje i drago podijeliti iskustvo.
Dalije sjeme posijano u tlo brtvljenje 20 veljače od treseta, ispere pijesak i vrtna zemlja (1: 1: 1). Oni su doslovno ode na 5. dan.
Dalija biljke „Jolly Fellows”
Nakon 2 tjedna su mladice raspikirovat. Kako se ispostavilo, na način na pijucima i tajna. Činjenica da je 8 od sadnica posađeno u veliku zdjelu dovoljno slobodno, a 5 - u pojedinim šalice kiselog vrhnja.
U početku razvoja nastavila jednako, hrane i one druge gnojiva „Belvito” svakih 10 dana razrjeđivanjem jedna kapa gnojivo u 1 litri vode. I u travnju i svibnju, dahlias posađene odvojeno, počeo aktivno rasti i do kraja svibnja položio cvijet pupoljci.
ih zasadio sam na otvorenom terenu gotovo cvatnje. A biljke posađene u zdjelu, jasno zaostaje u rastu i razvoju. Kada se sadi stalno mjesto za neko vrijeme bolestan. Loše podnosi i oni hladno svibnja.
Zaostajanje u cvjetanja bio jednak tri tjedna. Važno je da se biljka sadnice Jolly drugovi sa netaknutim korijena sustava u sunčanom mjestu, dodajući da svako dobro šaku humusa, 1 žličica nitrophosphate i malo drva jasena. Zatim dahlias hvala bujne cvatnje do smrzavanja.
U „noge” Jolly Fellows posađeno Impatiens soba sa dva-ton crvene i bijele Corolla boje zove Vanka mokro. Vrlo udoban osjećao tamo gotovo cijelo ljeto.
Video: Kako rastu dalija
I što je zanimljivo - u vruće, suho vrijeme od Corolla je gotovo sve bijelo, samo tu i tamo isticao crvenu vrpcu, a kad je dobio hladan, boja promijenila i postala gotovo crveno. U zimi, uzeo sam stan u Impatiens.
Dakle, da bi cvatnje dalija vesela djece u početkom lipnja, što im je potrebno zaroniti u veće čaše, dobro hranjeni i posađene u sunčanom mjestu.
Tendencije razvoja sorti dalija u svijetu
Georginy- zrak plesači!
Kada se dahlias sade na otvorenom terenu u proljeće?
Moram patiti dalija biljke?
Elegantna cvijeće dahlias smiješne dečki
"Jolly Fellows" - Dahlia za vikendice
Moje dahlias - funny momci
Patuljak dahlias
Ukrasni dahlias
Nisko rastuće dalija (fileti
Dalija „smiješne dečki”: Opis i uzgoj tajne
Sadnja i njega dalija
Jednostavni poljoprivredne tehnike dalija
Kako raste dalija
Moje dahlias