Podijeliti dahlias

Video: dahlias - podjela gomolja. Dio 2 - za lutke

Podijeliti dahlias

Početkom travnja, ovisno o vremenskim uvjetima, iznijeti svoje dalija iz trgovine, pogled i početi dijeliti velike rizoma dalija i one koji žele širiti. Pažljivo rezati nožem i kriške posuto pepelom. Ja zasadio u kutiji s treset ili piljevina.

Dakle, moguće je dobiti dodatne sadnje, a grmlje za ranije cvatnje. U otvorenom terenu su posađene čim je opasnost od mraza je prošlo. U slučaju pokrivanje nagli pad temperature tijekom noći spunbond u dva sloja.

Nadalje skrb pregradnim dalija je odijevanje. Ovdje glavna stvar - nemojte pretjerivati. Kada prekomjemimjelom dušičnih gnojiva, te dobiti čupavom grm snažno lisnato povrće. Sve bi trebalo biti u umjerenim količinama.

Ja oploditi svoje dalija dvaput. Nakon divizma (1:10), gdje su grmovi će se popeti na visinu od 20-30 cm, drugi put prije početka cvatnje gnojivo kompleks spreman za upotrebu (što ne mogu naći u prodaji, „Agricola” za cvijeće, na primjer). I, naravno, kopanjem tla u pripremi činim istrunuo gnoja i 1 žlica. pepeo. Važna tehnika u brigu o podvezica dalija grmlja.

Pokušati sletjeti na njegovu dacha, u cvjetnom krevetu pored seoske kuće, te šarmantne cvijeće i vidjet ćete svijet na drugačiji odraz.

Video: Podjela klubnekorney dalija

Podijeliti dahlias

Usput ... Dahlia - simbol ponosa, roza - to znači mir i tišinu. Prema drevnim kineskim učenjima Feng Shui po dalija, možete poboljšati emocionalni učinak na okoliš. Stavi u određenom mjestu vrtnog cvijeća odgovarajućoj boji.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sadnja dalija u proljećeSadnja dalija u proljeće
Kada se dahlias sade na otvorenom terenu u proljeće?Kada se dahlias sade na otvorenom terenu u proljeće?
Sadnja i njega dalijaSadnja i njega dalija
Moje dahlias - funny momciMoje dahlias - funny momci
Kako raste dalijaKako raste dalija
Spremanje dalijaSpremanje dalija
Pohranjivanje dalija u zimiPohranjivanje dalija u zimi
Višegodišnji i godišnji DahliaVišegodišnji i godišnji Dahlia
Biljke rastu dalijaBiljke rastu dalija
Dalije sjemena biljke uzgajaju kaoDalije sjemena biljke uzgajaju kao
» » » Podijeliti dahlias

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea