Šarenice cvatu u veljači

Video: Perunike u cvatu

Šarenice cvatu u veljači

Tako možete uživati ​​u ovim divno cvijeće u zimi, voditi brigu o tome. Čim se snijeg topi i prvi puca pojaviti šarenice, Kopam najjače primjerke i presađeni u krevetu s dobro oplođeno tla.

Video veljače. Sochi procvjetao. mimoza

S rastom oploditi s dušičnih gnojiva, navodnjavanje, labav, plijevljenje. Svi cvijet strijele su uklonjeni s šarenica se ne cvatu ove godine, i odmarao. Do jeseni zaustavljanje gnojidba i navodnjavanje.

Prije mraz kopaju biljke i presađeni u veće posude, stare lonce, koja je pri ruci. Stavio sam u podrum do kraja studenog.

Video: Blooming bradatog Iris. Oni se mogu usporediti s orhidejama. Svibnja Blooming Iris

Početkom prosinca sam izvaditi korijene i početi vode, podizanjem temperature na 12-15 stupnjeva. Oni brzo ići na rast i veljače bogatom cvatu, oduševio njezine meke lijepe cvjetove. To je - jedan od mojih omiljenih boja. U mom vrtu, cijeli zbirke šarenice. U rano proljeće, za vrijeme cvatnje rijetki prolaznik zaustavi blizu njih moj dom diviti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Šarenice na mom mjestuŠarenice na mom mjestu
Prekrasna šarenice - nakit predgrađePrekrasna šarenice - nakit predgrađe
Iris pumila kao ukras lanshaftIris pumila kao ukras lanshaft
Ponosni šarenicePonosni šarenice
Kako raste šareniceKako raste šarenice
Iris japonica - ukras u vrtuIris japonica - ukras u vrtu
Iris na vikendIris na vikend
Uzgoj irisUzgoj iris
Značajke šarenice rastuZnačajke šarenice rastu
Luksuzni šareniceLuksuzni šarenice
» » » Šarenice cvatu u veljači

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea