Iris na vikend
Video: Tajanstveni i kontradiktorna iris cvijet. Prekrasne fotografije šarenice
sadržaj

Šarenice svjetlo zahtijevaju i dobro raste u punom suncu. Oni su se bojali viška vlage, tako da je najbolje da se razvije u područjima s niskom položaju podzemnih voda, ali je vrlo zahtjevna vlage tijekom cvatnje.

Planiranje šarenice mora biti zaštićen od jakih vjetrova i otvorena je prema suncu, osobito u prvoj polovici dana. Dopuštena je samo svjetlo djelomičnu sjenu u poslijepodnevnim satima. Najbolji tlo za perunika su svjetlo ilovača, ali oni mogu rasti u glinenim tlima.

sadnju šarenice tehnika ima svoje karakteristike:
Video: Cvijeće. Irisy.Vyraschivaem Perunike u zemlji. Landscaping svojim rukama
morate iskopati rupu veličine korijena, u svojoj sredini sipati pochvu-
formirana na nasip staviti rizoma, korijenje se širi i ispuniti zemley-
gornji dio gomoljasto treba ostaviti na površini tla, sunčeve zrake na raspolaganju.
Ni pod šarenica za gnojiva i drugih organskih gnojiva. Oni doprinose razvoju gljivičnih bolesti i brzog razvoja lišća na štetu cvatnje.
Video: Kako rastu lijepe šarenice u zemlji
U vrtu perunika uspješno ispuniti pauzu nakon cvatnje tulipana i narcise cvatu i božuri, ljiljani i Phlox.
Video: Nastavak mojih prigradske scene - bradati šarenice procvat u mojoj zemlji
S početka prvog mraza lišće odsjeći upola tijekom slijetanja. Kada vidite žutu ih ostavlja o6rezaem. Nakon cvatnje stabljika na dnu izbijati. Pod zime, nakon pojave prvog mraza, skrivajući slijetanja sloj debljine 10 cm, potrebno je otgre6aem proljeće.
Šarenice oduševiti mene i svu svoju fascinantnu ljepotu!
Do kraja vegetacije iris gomoljasto akumulira velike količine hranjivih tvari. Sljedećeg proljeća, ona služi kao ostava, iz koje se biljka po prvi put, prima moć. Aktivacija dionica, a time i brzi rast vegetativnog dijela proljeća olakšava preljev, koji se provodi odmah nakon odmrzavanja. Tijekom tog razdoblja, šarenice su posebno potreba za dušikom i kalijem.
Ovdje je čudo raste u mojoj ljetnoj kućici.
Ako niste ravnodušni prema ovom čudu, baci svoj glas i napišite svoje mišljenje.
Hvala, ja ću biti sretna ako moj rad će dobiti pristojan procjenu.
Iris - Iris cvijet boginja
Iris Albert
Iris imbricated
Iris kao dar iz vrta
Iris - Secesija kralj
Šarenice
Iris - cvijet, omiljeni cvijet uzgajivači
Iris pumila
Ponosni šarenice
Luksuzni šarenice
Rastemo šarenice
Iris Marsh - nezahtjevna biljka