Iris na vikend

Video: Tajanstveni i kontradiktorna iris cvijet. Prekrasne fotografije šarenice

Cvijeće šarenice me fascinira i izazvati uzbuđenje je izgledom i plemićkih oblika. Njegovo ime je „Iris” Cvijet je u staroj Grčkoj na ime božice Iris, koji je kao glasnik bogova spuštaju na zemlju na duge, tako da riječ „Iris” na grčkom znači duga. Ime ovog cvijeta je dao Hipokrat. Ljepota i elegancija cvijet Iris može natjecati s orhideja. Šarenice u mom području zauzimaju dostojno mjesto. 
Šarenice.
Šarenice svjetlo zahtijevaju i dobro raste u punom suncu. Oni su se bojali viška vlage, tako da je najbolje da se razvije u područjima s niskom položaju podzemnih voda, ali je vrlo zahtjevna vlage tijekom cvatnje.
Šarenice.
Planiranje šarenice mora biti zaštićen od jakih vjetrova i otvorena je prema suncu, osobito u prvoj polovici dana. Dopuštena je samo svjetlo djelomičnu sjenu u poslijepodnevnim satima. Najbolji tlo za perunika su svjetlo ilovača, ali oni mogu rasti u glinenim tlima.
Šarenice.

sadnju šarenice tehnika ima svoje karakteristike:

Video: Cvijeće. Irisy.Vyraschivaem Perunike u zemlji. Landscaping svojim rukama

morate iskopati rupu veličine korijena, u svojoj sredini sipati pochvu-

formirana na nasip staviti rizoma, korijenje se širi i ispuniti zemley-

gornji dio gomoljasto treba ostaviti na površini tla, sunčeve zrake na raspolaganju.
Ni pod šarenica za gnojiva i drugih organskih gnojiva. Oni doprinose razvoju gljivičnih bolesti i brzog razvoja lišća na štetu cvatnje.
Šarenice.

Video: Kako rastu lijepe šarenice u zemlji

U vrtu perunika uspješno ispuniti pauzu nakon cvatnje tulipana i narcise cvatu i božuri, ljiljani i Phlox. 
Šarenice.

Video: Nastavak mojih prigradske scene - bradati šarenice procvat u mojoj zemlji

S početka prvog mraza lišće odsjeći upola tijekom slijetanja. Kada vidite žutu ih ostavlja o6rezaem. Nakon cvatnje stabljika na dnu izbijati. Pod zime, nakon pojave prvog mraza, skrivajući slijetanja sloj debljine 10 cm, potrebno je otgre6aem proljeće.
Šarenice u zemlji.

Šarenice oduševiti mene i svu svoju fascinantnu ljepotu!
Šarenice u zemlji.

Do kraja vegetacije iris gomoljasto akumulira velike količine hranjivih tvari. Sljedećeg proljeća, ona služi kao ostava, iz koje se biljka po prvi put, prima moć. Aktivacija dionica, a time i brzi rast vegetativnog dijela proljeća olakšava preljev, koji se provodi odmah nakon odmrzavanja. Tijekom tog razdoblja, šarenice su posebno potreba za dušikom i kalijem.
Šarenice u zemlji.
Ovdje je čudo raste u mojoj ljetnoj kućici.
Ako niste ravnodušni prema ovom čudu, baci svoj glas i napišite svoje mišljenje.
Hvala, ja ću biti sretna ako moj rad će dobiti pristojan procjenu. 

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Iris i IrisIris i Iris
Bradati Iris: NjegaBradati Iris: Njega
Iris Marsh - nezahtjevna biljkaIris Marsh - nezahtjevna biljka
Iris pumila kao ukras lanshaftIris pumila kao ukras lanshaft
Ponosni šarenicePonosni šarenice
Iris - Secesija kraljIris - Secesija kralj
Iris - Iris cvijet boginjaIris - Iris cvijet boginja
Iris japonica - ukras u vrtuIris japonica - ukras u vrtu
Različite vrste cvjetnjak iris duga - Iris u svoj vrtRazličite vrste cvjetnjak iris duga - Iris u svoj vrt
Iris imbricatedIris imbricated
» » » Iris na vikend

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea