Briga Jade neće biti teško

Video: Mari Kim maska ​​za njegu kože / ukloniti crne točkice

Video: Sve o Dred

U ovom članku želim razmotriti houseplant kao žad drvo i brige za njega.

Jade je također pozvao novac stablo, zbog feng shui je žad drvo donosi sreću u financijskim poslovima.
To je prilično nezahtjevna biljka. Ona voli svijetle mjesta, ali to ne bi trebao biti u izravnoj sunčevoj svjetlosti. Jade ne zahtijeva posebnu njegu - to treba zalijevati rjeđe, prskanje nije potrebno, samo povremeno obrišite lišće s vlažnom krpom. Ona je vrlo štetno prekomjerne vlage, osobito zimi, tako da ne sipati, nego zaliti, ili nakupljanje vode može uzrokovati smrt cvijeta, žućkaste i prolijevanja lišća.

Primarna obrada je u ljetnim mjesecima. Koristiti bilo gnojivo za kaktus ili succulents.

Video: Cipela za njegu. šminka tajna Saphir cipela

Treba transplantirati samo svake 2 godine, budući da je novac stablo raste vrlo sporo iu visinu i širinu.

Njega Jade nije komplicirano, ali sam cvijet je estetski lijep i pored toga, ima antibakterijska svojstva, čisti zrak u vašem domu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Jade - moja novčana bogatstvoJade - moja novčana bogatstvo
Portulacaceae Crassula - dom drvoPortulacaceae Crassula - dom drvo
Novac stablo - a vi ga imate?Novac stablo - a vi ga imate?
Novac stablo CrassulaNovac stablo Crassula
Kako da se brinu za JadeKako da se brinu za Jade
Kako da se brine za Crassula (novac stablo?Kako da se brine za Crassula (novac stablo?
Novac stablo - korisna houseplantNovac stablo - korisna houseplant
Novac stablo CrassulaNovac stablo Crassula
Jade - novac stablo feng shuiJade - novac stablo feng shui
Jade, kako to izgleda kod kuće?Jade, kako to izgleda kod kuće?
» » » Briga Jade neće biti teško

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea