Moji omiljeni kućni ljubimci ruža!

Video: Nakit napravljen od povrća. Rose krastavac. Ukrasi su od krastavaca. Carving krastavac

Moja soba je dugo bio poput cvijeta, a ja se jako sviđa! Nije dosta ove ljepote, mala kopija priznatim kraljice cvijeća samo. Dana 8. ožujka moj dečko mi je dao dom ružu! Naravno, volim vidjeti cvijet uhvatio i drago oku duže. Čuo sam da je vrlo ćudljiv, teško da se brine za njega, tako zabrinuti ... Što bi se uvrijediti, Miša, ako rozeta ne preživi! Počeo sam aktivno pretraživanje Interneta za informacije o ovom postrojenja skrbi, pitajte prijatelje. I u skladu s vlastitim pravilima: morate voljeti cvijeće! Uvijek sam razgovarati s njima nježno kada zalijevanje, reći ono što oni su lijepi, kao i ukrasiti sobu. I vjerujem da se to radi. Ovo je moj univerzalan savjet koji se odnosi na apsolutno sve biljke. A sada želim podijeliti savjete koji se odnose isključivo na brigu ruža za domaćinstvo.
1. Ruže ne toleriraju propuh! Pronađite dobar mjesto u kući za njezinu ljepotu.
2. Izrežite ruže dva puta godišnje: u ožujku i za vrijeme cvatnje.
3. U jesen i zimi zalijevanje cvijeća manje. U ljetnim mjesecima, zemlja mora uvijek biti vlažan, moguće je da sprej cvijet vode na sobnoj temperaturi raspršivač.
4. hraniti svoje rozete, sada u trgovinama puno dobre gnojiva. Korištenje metoda za prskanje ili hranjenje korijen.
5. U loncu mora uvijek biti drenažni sloj (ne manje od 1 cm). Kada presađivanja biljke ne biraju previše veliki lonac ove ruže će cvjetati manje.
Nadam se da moj savjet će biti korisno! Sretno svima, i dosta lijepih cvjetova oko!

Video: VRT cvatnje crvene ruže. MOJI OMILJENI vrt / Crvene ruže

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Što gnojivo za lončanice ruže je potrebnoŠto gnojivo za lončanice ruže je potrebno
Vrste ružaVrste ruža
Ruža spavaća sobaRuža spavaća soba
RužeRuže
Soba ruža - lijepa, ali ćudljivSoba ruža - lijepa, ali ćudljiv
Lijepa i nezahtjevna biljkaLijepa i nezahtjevna biljka
Priprema za zimu ružaPriprema za zimu ruža
Rose na lukuRose na luku
Rose bodljikava - sjajan okusRose bodljikava - sjajan okus
Soba ruža i njeguSoba ruža i njegu
» » » Moji omiljeni kućni ljubimci ruža!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea