Bit svega, i naravno o phalaenopsis

Pozdrav dragi prijatelji! Danas je jaka kiša i izlet na vrijeme u zemlji otmenyaetsya.Poyavilos za razgovor s vami.Pervym poslovnom TANEKO želim vam zahvaliti na Vašem pismu, koje ona mi je poslala sjeme Chlorophytum Green Orange i zelene, kao i ciklama fantazija, koje sam dugo mechtala.Kazhdoe ujutro idem na njegove kćeri nyanchit unuk i svaki put kad prođe pored prozora jedne kuće i tamo je bio veliki prozor u zimskim ciklama sa ogromnim crvenim tsvetami.Chesno zavisti, to ne fantaziya.Semena Tanya pakirani tako dobro, nikada ne bih dodumalas.Vot izgled.

Video: Početna Vlog: ukrašavanje kuća, pitanja, i naravno mačku!

Još jednom, mnogo hvala vam Tanya.

Drugi dan, prošao pokraj cvjećarnice i otišao samo tak.Nastroenie plohoe.V dućan nova tsvetochki.Vzglyad pade phalaenopsis .Uvidala pjegav malo phalaenopsis, cijena nije skupo, ali ne i jeftin 500 rubley.Kupila njegov dar razveseliti.

No, kao i uvijek, kada donijeti kući su minusy.Orhideya je presuse tijekom transporta, već izlio u trgovini i to nije u potpunosti proširena cvijeća, pupoljaka bojim se da će se vratiti i da će morati čekati cvatnju followingManufacture skoro.Mozhet ne netko reći postoji li što to znači da bi orhideja u ovom slučaju? korijeni nisu loše, ostavlja previše.

Video: Dom i vez dela.Prazdnuem 8. ožujka!

Ne jednom sam se žalio crnim listovima Spathiphyllum i Anthurium nazvao sam nespokoystvie.Delo da nakon kupnje nisam u potpunosti ukloniti transportni tla, a osobito na dnu jedne i druge cvijeta bile crne listochki.Reshilas peresadila.Spatifillum i sade u zemlju Citrus. na paket je napisan za Spathiphyllum način u ovoj zemlji sjedim i ktenante.Vidimo cvijet tom tlu dushe.On procvjetao.

Anthurium presadili previše tsvetuschiy.Risknula.Grunt vzyada orhideja cvijet schaste.V ova zemlja kora je veći nego u bilo kojoj drugoj grunte.Dobavila male komadiće pjene i pregršt tla za Saintpaulia, tu je i napisan za anturiumov.Anturium bacio novo tsvetonosy.Hochu reći da, kada su transplantirane, skrenuo je pozornost na staru zemlju koja se okupila, kora bila savršena sostoyanii.Schitayu koja se može transplantirani Anthurium i dva goda.Kora nije raspao u prah nakon jednog goda.Esli sam odmah uklonio tra nsportirovochny tlo, transplantacija nakon godinu dana ne bi nuzhna.Grunt i korijeni su zdorovye.Tolko čvrsto tlo u podnožju nije dala disanje kornyam.Grunt očistiti drveni štap dok savjetovao TANEKO ali polozhitelnyy.Esche rezultati znače da cvatnje Anthurium transplantacija moguće.

Osim toga, rast otišao zamiakulkas.V jedan lonac sam prikupio sve što je izrastao iz lišća, tanjura i kartoshinu uzgajaju kad me napuni i zamiakulkas .i povukao kartoshinu, izrezati trulež, suhe i staviti u zajednički lonac.

Stari sadnog materijala, odnosno tanjur koji se lijepi na stranu sve do žetve, nakon soovsem požute, samo.

Ipak moj stvora, to phalaenopsis u reanimatsii.Kak sam rekao, njegova djevojka dala docheri.Falenopsis umro, trulež korni.Ya po starom programu je uklonjen propadanje, koji se koristi u fitosporin tretira trulež zelenkoy.A jer ostavi na miru korijen posađene u malim teplichku.

Nakon što su korijeni dobio novi, ja teplichku ukloniti, ali pogledajte, phalaenopsis neustoychivo.Prishlos to vrijedi da se grunta.Okazalos da preostali korijen, previše trulo, a da bude uklonjena, zajedno s donjim dijelom sheyki.Ostalas kultyshka da prizhgla zelenkoy.Tak kao nema korijenje, lišće mu zasushila.Novye korijenje, novi listya.Teper taj jadnik je objavio novu stranicu i otišao s novim korijenjem i jedan listom.Tsvetenie će čekati godinu dana ili jedan i pol ili dva koji način.drzak

To je sve što mi je delishki.Spasibo moj dobar da ako ste pročitali, ono što pišem ovdje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moj zeleni i cvjeta VijestiMoj zeleni i cvjeta Vijesti
Phalaenopsis - orhideja za početnikePhalaenopsis - orhideja za početnike
Ciklama „fantazija”, razočarao ili greške u njezi?Ciklama „fantazija”, razočarao ili greške u njezi?
PhalaenopsisPhalaenopsis
Transplantacija phalaenopsis orhidejaTransplantacija phalaenopsis orhideja
Foto phalaenopsis orhideja - cvijet ili leptira?Foto phalaenopsis orhideja - cvijet ili leptira?
Duga potraga za očuvanje phalaenopsis ispunjeniDuga potraga za očuvanje phalaenopsis ispunjeni
Phalaenopsis orhidejaPhalaenopsis orhideja
Uzgoj phalaenopsis, tajneUzgoj phalaenopsis, tajne
Zgodne phalaenopsis - Bolesti i štetočineZgodne phalaenopsis - Bolesti i štetočine
» » » Bit svega, i naravno o phalaenopsis

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea