Jacaranda, budimo prijatelji
Pozdrav dragi moj djevojka!
sadržaj
Danas želim pisati o ljepoti koja zaslužuje pozornost, ali zašto je to tako rijetko u našim domah.Itak Jacaranda mimozolistnaya obitelji bignonievye.Vyrastila sam je semyan.Esche prošlog proljeća, kada je kupio sjemena povrća, za kamate sam kupio paket sjemena Jacaranda .Ruki stigla do odmorišta samo ljeti, ja ga sijao negdje u sredini iyulya.Vzoshlo samo jedan semechko.I od tada, imamo oko godinu i dva mjeseca, a sada gledamo ovako.
Jacaranda raste vrlo bystro.Listya može doći do velikog razmerov.Vot za usporedbu.
Video: Mega Novosti i toga kukuljica iz FreshToys "Budimo prijatelji ići na godišnji odmor" # 52
Unatoč činjenici da se uzgaja iz sjemena, upoznao sam problem u svom vyraschivanii.Vot da sam naučio iz vlastitog iskustva.
Jacaranda vrlo negativno reagira na isušivanje zemljanom koma.Listya odmah klonuti počinje listopad.Takzhe Jacaranda protivopakazano nacrte i suhoća vozduha.Listiki od suha i okrenuti smeđe kao osypayutsya.I ali to također može dogoditi u zimskom list od nedostatka svjetlosti, ali s dolaskom proljeća ona će steći ponovo.
Ja sam dugo bio u potrazi pristup svom vredinke, dok malo se prilagoditi ney.Zametila da Jacaranda voli sunčani luchi.Dolgo sam izabrao svoje mjesto, a ona se nije svidjelo bilo gdje drugdje, dok ga staviti na južnoj okno.Tam moja Jacaranda navijali. bio je, naravno, u izobilju zalijevanje i zhakaranzha ovog ljeta promijenila, više ne gube listochki.A umjesto izgubljenih listova, raste novye.A na jednom mjestu čak pojavio otrostok.Ochen pozitivno na kupanje u dushe.Svoyu Jacaranda češće sam tamo kupati od drugih rasteniy.Dva puta tjedno.
Video: Alla Pugacheva i Nikolaj Baskov - Budimo prijatelji s vama!
Ja Jacaranda sadi u običnim univerzalnim grunt.Dobavlyala pergnoy.Chitala da dobro reagira na organskih gnojiva.
Kao što sam rekao, Jacaranda brzo rastet.Stvol njezin tanak i fleksibilan je vrlo lako iskrivlyaetsya.Svoyu Jacaranda sam upustila.Tak mi krivo, ali još uvijek je volim.
Pa ipak, to je nemoguće ne lyubit.Listiki joj tako prozračne, nježna, čini se jednostavno težine.
Možda netko drugi raste Jacaranda? Ja ću biti drago čuti savjet.
Vaš Gulch.
Uzgoj paprike kod kuće
Sjemenke biljke
Jacaranda
Jacaranda
Budimo prijatelji!
Prekrasna gomoljasti biljka - Crinum Powell
Druga faza mega zasijavanja
Jacaranda mimozolistnaya
Savjeti za brigu o Jacaranda
Jacaranda
Jacaranda