Bugenvilija

Video: Cvjećarnica - Bugenvilija

BugenvilijaDugi niz godina sam sanjao Bougainvilleu i istovremeno bojali hirovima. Ali mi je slučaj pomogao da kupi malu biljku. Dovođenje cvijeće doma, dao sam mu priliku da se prilagode novim uvjetima. Stavite ga na južnoj prozora, puno vode (dopustiti gornji sloj tla isušuje malo), a nakon nekoliko tjedana sam shvatio da je otišao u rast. Bugenvilija odlučili presaditi u veću keramičke posude. Tlo za sadnju koristiti univerzalno. Dobar drenažni sloj je postavljen, a obilno zalijevati i stavio na istoj dasci.

A u 6-7 dana pojavio prvi pupoljci. Moja ljepotica odmor od cvatnje samo u zimi, ostatak godine me čini sretnim kape bujne grimizne bracts s ​​bijelim cvjetovima u sredini.

Video: # 301.Bugenvilleya

Sada znam da je Bougainvillea - biljka, koja mora biti u kući. Nema problema u svom uzgoju tamo. Glavna stvar - ne dopuštaju potpun sušenje zemljana koma (gornji sloj tla treba uvijek biti malo mokro) i redovito hraniti.

Kada se tlo suši bugenvilije pada lišće i pupoljci. Ona treba sunce na djelomičnu sjenu mladica ispruži i cvatnje ili ne javljaju na sve, ili bracts nisu kao jarkih boja.

Video: Moja jutra (1. dio), ruže, Jacaranda, bugenvilije, itd Alhaurin de la Torre Andaluzija, 12. svibnja 2015

Svakog proljeća biljke treba transplantirati u novu podlogu, redovito rezati rastegnut-out puca. Pucaj savjeta može biti obrubljen u navijali univerzalni primer i mješavinu pijeska rijeke. Pre-dijelovi moraju biti uronjeni u kornevin. Usput, bugenvilije potiskuje želju da se „opustite” s cigarete i alkoholna pića.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Bugenvilija slici nevjerojatna raznolikost bojaBugenvilija slici nevjerojatna raznolikost boja
Tajne bugenvilije skrb kod kućeTajne bugenvilije skrb kod kuće
BugenvilijaBugenvilija
Arch lijepe Brazilke - bugenvilije golArch lijepe Brazilke - bugenvilije gol
Bugenvilija - tropska ljepota u starom svijetuBugenvilija - tropska ljepota u starom svijetu
Njegu u kući za bugenvilijeNjegu u kući za bugenvilije
Bugenvilije njeguBugenvilije njegu
Briga za bugenvilijeBriga za bugenvilije
Bugenvilija - elegantan brazilskiBugenvilija - elegantan brazilski
Savjeti za njegu i moguće poteškoće - BugenvilijaSavjeti za njegu i moguće poteškoće - Bugenvilija
» » » Bugenvilija

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea