Unutarnji raste ananas
Mnogi vrtlari amateri pokušavaju da rastu egzotične biljke ne samo za izvornu uređenje vašeg doma, ali i za neobične ukusne i sočne plodove. Iako nije uvijek moguće postići plodonosan uzgoj egzotično, ali još uvijek estetski užitak mogu dobiti dovoljno.
Soba ananasa prilično čest tropska biljka rasti kod kuće. I dok je u brizi saksiji ananasa morati platiti mu dovoljno pažnje, originalnost i jedinstvenost postrojenja će biti opravdan.
Ananas soba ne uzgaja voće, čak i ako se pojavi na vašem pogonu, to je samo za kontemplaciju.
U izgledu sličan ananas grm trava, na pola puta između kojih raste stabljika, koja razvija i ananasa voće. Tijekom razdoblja zrenja voća može jasno vidjeti kako su cvijeće formirana, što na kraju spojiti se da formiraju plod.
Video: Mi rasti ananas. Putovanje u Costa Rica [Country House]
Pravila i uvjeti za održavanje ananasa kod kuće mora biti što je moguće bliže kiši, tako da ćete morati voditi brigu o temperaturi u prostoriji u kojoj se ananas, rasvjeta, pružiti potrebnu za navodnjavanje i klima ovlaživanje. Ananas je vrlo lagana je potrebno, iako je na južnim prozorima biljke moraju skrivati od izravnog sunčevog svjetla. Temperatura zraka u ljetnim mjesecima može biti normalna soba - 22-25 stupnjeva, a biljka treba staviti na hladno zimskim uvjetima - + 16-18 stupnjeva. Zalijevanje ananas treba zalijevati izravno u rozete listova, a ljeti je poželjno da na izlazu i sve stajaće vode.
Ananas kod kuće
Kako posaditi ananas raste lijepa biljka
Kako raste ananas plantaže, u stakleniku i na stanu
Iznenađujuće soba ananas na našim prozorske
Ananas champaka- moj egzotičan
Ananas, Gourmet igračka
Temperatura i zalijevanje ananasa
Ananas navijali u vodi
Fotografija kao rastući ananasa
Kako raste ananas
Lako i jednostavno da raste ananas kod kuće
Ananas, Exotics na prozoru