Mi rasti ananas kod kuće

ananas mitino

Širi ananas kod kuće nije lak zadatak. Zašto ananas? I baš kao što je to! Mnoge domaćice su sanjaju da imaju kuće ananasa, ali ne i svatko dobiva ono raste. Kao što izreka kaže, ako nešto jako puno - to žele, onda će se ostvariti, ali za to moramo pokušati. Možda prvi put neće postići željeni rezultat, ali ne očajavajte!

Za sadnog materijala koristit će se za krunu. A za to ćemo ići u dućan za ananas. Kupi to bi trebalo biti u toplom sezone. Budući da u ovom trenutku vrhom bit će zelene, a što je najvažnije, ne promrznut.

Potrebno je smanjiti utičnice dobro naoštreni nož i po mogućnosti bez pulpe. Rez mjesto suši na 3 - 4 dana.

Sada je vrijeme da ide do rijeke za pijesak. Tipkanje pijesak, to bi trebalo biti kuhano. Proizveden je pijesak mjestimice u lonac za sadnju. U lonac s pješčanim postrojenja cut voće izlaza. Poželjno je da pokrije vrh staklenke, ali ne i široka. Povremeno, potrebno je ventilirati kako bi se izbjeglo zagnoeniya mjesta.

Ananas će korijen u oko mjesec dana. Sada je vrijeme da se ponovo staviti u saksiju u normalnoj zemlji i pratiti njegov rast. 

Kako bi se osiguralo stvaranje uvjeta za rast biljaka, što je sličnije uvjetima u kojima obitava. Ova temperatura je ispod 23 stupnjeva i svijetlo osvjetljenje je ne manje od 12 sati dnevno. Održavati konstantnu temperaturu, ako je manji, onda ništa nije proveo toliko truda.

Hladno kat i prag su štetni za svojim korijenima, pa na toplom mjestu definirati lonac ananasa.

Sada malo o zalijevanje. Za korištenje navodnjavanje toplom vodom, u kojoj - da je 30 stupnjeva kut. Voda tlo, ne samo o njemu, već u samom izlazu kao u svojoj domovini. Nemojte zaboraviti da se sprej. Može biti u vodi dodajte sok od limuna, ananasa će biti samo previše spremni.

Sve biljke treba biti povremeno upuštati rane. Za ove svrhe, koristite gnojivo jednom svaka dva tjedna.

Možete žetve u par godina, nakon čega je biljka umire. Nemojte se obeshrabriti, to će dati nove klice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Nekoliko načina kako saditi ananasNekoliko načina kako saditi ananas
Uzgoj ananas kod kućeUzgoj ananas kod kuće
Sadnja ananas kod kućeSadnja ananas kod kuće
Ananas kod kuće savjeteAnanas kod kuće savjete
Unutarnji raste ananasUnutarnji raste ananas
Kako spasiti ananasaKako spasiti ananasa
Mi rasti ananas kod kućeMi rasti ananas kod kuće
Mi rasti ananas kod kućeMi rasti ananas kod kuće
Ananas, Gourmet igračkaAnanas, Gourmet igračka
Ananas, kao houseplantAnanas, kao houseplant
» » » Mi rasti ananas kod kuće

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea