Je li to vrijedi za rast bršljanom sobu?

Ne volim biljke koje ne zahtijevaju pretjeranu brigu. Jasno mi je da nije mudro. No, to ne znači da takva biljka poput bršljana soba će zahtijevati borbu sa nepotrebnih procesa. Morat ćemo ga staviti dolje. Ali Ivy ne zahtijeva puno svjetla i uskom prozorske klupice i atraktivan polukat za moju sobu bi samo hodala. Ne znam da li da ga pokrenuti ... On treba obilno zalijevanje. On je, po mom mišljenju je više prikladan za učionice. Iako, s obzirom da kod kuće sam potrošiti puno vremena na računalu - možda ću učiniti. A vježbe u obliku stolice jumpings do vode koja se nalazi na kabineta sobi polukat bršljana, bit će korisno))

Međutim, ona cvjeta tako-tako, neprimjetan cvijeće. Ali on je urezana graciozan lišće. Ja ću misliti, mislim. Razmnožava reznicama je bolje. Možda se isplati imati ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moja djecaMoja djeca
Ako je tlo osuši ljubičice u djeceAko je tlo osuši ljubičice u djece
Kalanchoe procvat - hir zadovoljanKalanchoe procvat - hir zadovoljan
Cypress soba skrb kod kućeCypress soba skrb kod kuće
Briga Azalea soba - lijepo, ali kapriciozan cvijetBriga Azalea soba - lijepo, ali kapriciozan cvijet
A ti rastu bršljanom sobu?A ti rastu bršljanom sobu?
Za boravak ruža CareZa boravak ruža Care
Ivy, slak iliIvy, slak ili
Ivy: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrstaIvy: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Oleander soba - da li je potrebno da rastu kod kuće?Oleander soba - da li je potrebno da rastu kod kuće?
» » » Je li to vrijedi za rast bršljanom sobu?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea