Hortenzija prekrasna bijela čipka u vašem vrtu
Video: Napravite sama
sadržaj
Bijela Hortenzija je jako lijepa biljka bih čak reći da plijeni na prvi pogled na nju. Vidjevši ovu ljepotu s prijateljima, također, odlučio sam kupiti i staviti na svoje stranice. Gledajući unaprijed, mogu reći da je vrlo namuchalas njezino neiskustvo, to je bio mali i uvijek u zimi je otišao vrlo slab rast nazad svake godine nove. Ne kao da ne može shvatiti što radim krivo. Pročitao sam puno knjiga za koje bi dobro rasti i dalje pronašao razlog da nisam i sad sam ga imaju vrlo velike i lijepe cvjeta.
Sada želim podijeliti svoja iskustva i reći.
Kako pravilno raste hortenzija bijelo
Prvo morate odabrati mjesto gdje vas će biti posađeno. To može biti kutak u blizini svoje ljetne terase ili neupadljivom kutu vrta koji će revitalizirati i uljepšajte veličanstvene čipke cvijeće.
Dalje, tlo treba biti vrlo plodna i rastresita dobar znak za bijela hortenzija, ako je tlo ima gliste ovdje je u tlo i sama će se osjećati dobro. Ako penumbrom ne brini na ovim stranicama, bijela hortenzija raste u hladu mjestima cvijeće su malo manji, ali hortenzija od toga nije puno utjecati.
Morate iskopati rupu za sadnju, tako da biljka je malo dubina, ona će ga spasiti od isušivanja tla ispod teške suše. Više o ovoj tehnici za postrojenja skrbi lakše zaliti prljavštinu i raskliman tla oko grma. Budući da sam ga zasadio u kontejner, koji godišnje se povećava u veličini.
Zatim, kada je hlađenje i zamrzavanje već očekuje, sam se spremnik iz zemlje i ja dovesti u kuću, dajem joj ottsvesti a zatim ga presaditi u veliku posudu. I poslati na pohranu u podrumu do proljeća. Imajte na umu da u podrumu treba biti vrlo hladno i vlažno to će uništiti grm. Optimalna temperatura na kojoj hortenzija će se osjećati dobro i savršeno perezimuet je 5-7 stupnjeva.
Kako pravilno brinuti za hortenzija u zimi
- pregledati postrojenja o prisutnosti glodavaca, ne dopuštaju činjenicu da su oštećene biljke
- navlažiti tlo u loncu ne ostavljajući isušiti
- ako je lonac ili stabljika biljaka pojavila plijesan, liječiti sve droge „Maxim” ili slab otopina kalijeva permanganata
- od sredine veljače izlagati lonac s biljke na sunčanom mjestu
- U svibnju, možete ponovno bijela hortenzija sade na otvorenom terenu
Kao što možete vidjeti skrb nije baš lako, ali to je vrijedno toga. Budući da rez bijela hortenzija cvijeće su savršen poklon za bilo slavlje. Rastu tu ljepotu i uživati u njoj na svoje stranice. Možete eksperimentirati s bojama i skupina njih na sve luksuzne izgledu. Preporučujem visoko, postrojenja, i nećete požaliti.
Kako posaditi hortenzija paniculata?
Hortenzija dlinnochereshkovye
Hortenzija macrophylla
Hortenzija paniculata 'Grandiflora'
Hortenzija paniculata „Jedinstven”
Hortenzija, ovaj ukras svakog vrta
Moj hortenzija
Hortenzija cvjeta
Ukras u vrtu - Hortenzija
Uzgoj hydrangeas
Sade hortenzija
Ja želim narasti i hortenzija dom