Za informacije o tome kako se brinuti o hortenzija
kako da se brinu za biljke
Malo je vjerojatno da je vrtlar koji nisu dive prekrasan „kapa” hortenzija koja može biti različitih boja - roza, plava, tamnocrvena i bijela. Važno je znati kako brinuti o hortenzija ukrasiti svoj dom i ovaj divan biljku.
U stvari, unatoč lijepim pogledom na ove biljke, kako se brinuti o hortenzija, možemo reći malo, jer nije previše zahtjevna za njegu.
Za hortenzije važan redovito zalijevanje, jer ova biljka smatra vodohlebom. Tijekom ljeta, široko lišće s hortenzija ispari puno vlage, osim cvjetnica oduzima puno energije, tako da je vrlo važno da se stalno zalijevati biljke, a poželjno je dodati gnojivo u vodu.
Ako voda biljke redovito u ljetnim mjesecima postoji način, dakle, kao opcija može biti dodan Akvagel zemlju da bi bilo sjajno da bi voda u blizini postrojenja i postupno hraniti korijenje. Također je vrlo korisno noću i ujutro sprej hortenzija.
Hortenzija sadnju u zemlju, morate odabrati osjenčane površine na biljke kako bi se izbjeglo najsunčaniji za nju. To je osobito važno za mlade biljke, jer su tako mnogo kao što je voda i sunce će izgorjeti maksimalnu vlagu.
Za biljke cvjetale obilno i lijepo, važno je da nahrani hortenzija. Pri tome se preporuča prije stvarnog cvatnje 2-3 puta mjesečno, a tijekom cvatnje razdoblja - jednom mjesečno. Hraniti trebaju koristiti organskih i mineralnih gnojiva, a za vrijeme cvatnje je najbolje hraniti fosfatne gnojiva.
Također se preporučuje da se rezati stare, Frostscale, suhe grančice. Važno je da hortenzija ne previše obložen i zarastao, inače to ne može cvjetati.
Pogledaj moje oči hortenzije!
Hortenzija vrt i brigu o njemu
Hortenzija dlinnochereshkovye
Hortenzija macrophylla
Hortenzija paniculata 'Grandiflora'
Hortenzija paniculata „Jedinstven”
Hortenzija
Moj hortenzija
Hortenzija cvjeta
Ukras u vrtu - Hortenzija
Ja želim narasti i hortenzija dom
Veliki list hortenzija - Dom i vrt