Bonsai žive skulpture

Video: Žive skulpture napravljene od papira

Bonsai žive skulptureMoj bonsai poniženi sklad, ravnoteža i eleganciju. Bonsai kulture prilagođava filozofskom raspoloženju, kako bi pronašli zajednički jezik s prirodom - morate stalno pratiti ponašanje stabla, kako bi saznali da razumiju njihove potrebe i tajne.

Prije tri godine sam počeo prikupljanje i već susreo s dvadesetak biljaka uzgojenih u bonsai tehnike. Nažalost, u gradskom apartmanskom naselju pružiti im potrebne uvjete, tako da su i neuspjesi.

Video: Živjeti skulptura kineski dizajner osvojiti svijet (vijesti)

Na primjer, akacija i serissa živjela samo dva mjeseca, unatoč svim trikovima i japanske kalina, nakon što je neuspješno transplantiranih postupno nestao, ipak ostaje ... lijep komad namještaja. Dobro se osjećate više srdačna vrste - portulakariya afričkih, kineski brijest i moj ponos - Carmona. Mnoštvo oblika i vrlo male Crni smokava nekapriznyh više od 5 primjeraka.

Bonsai sam ga staviti na južnim sjenčanje prozor balkona i drveća. Proljeće zapečaćena sa staklenim tkiva papira biljke postupno naviknuti na suncu. Ja raspršuje svaki dan filtriranom vodom. Čak i hladne sezone je vlažnost u prostoriji niža od 40%.

Video: Anapa. Gorki ulica, centar. Živjeti kiparstvo na ljetnoj pozornici. 2016/06/18

Osim toga pomaže da se prilagodi novim biljaka i poboljšati zdravstveno stanje od starosjedilaca stavljaju ih na otoku u tavu s vodom. Zima bonsai dosvechivayu tijekom dana fluorescentne svjetiljke. Kada emitiranje dno okna priložiti šperploča na hladnom zraku ne ulaze u biljku.

U ljeto u toplom, prikupljanje vrijeme nesyruyu Stojim na balkonu, ali ja bi biljke natrag kada je opasnost od kiše. Uostalom, iako mala količina tla u kojem rastu bonsai, čak i na vodu neki od njih su tlo prskanje iz sprej kako bi se izbjeglo zamućivanje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Izbor stabala za bonsaiIzbor stabala za bonsai
Kako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunjeKako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunje
Kako odabrati drveća bonsai u trgovinamaKako odabrati drveća bonsai u trgovinama
Bonsai - minijaturna stablaBonsai - minijaturna stabla
Pripravak bonsaiPripravak bonsai
Umjetnost bonsai arišaUmjetnost bonsai ariša
PortulakariyaPortulakariya
Koje biljke su pogodne za bonsaiKoje biljke su pogodne za bonsai
Bonsai se razlikujuBonsai se razlikuju
Iz onoga što možemo rasti bonsai lijepa i visoka?Iz onoga što možemo rasti bonsai lijepa i visoka?
» » » Bonsai žive skulpture

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea