Bonsai žive skulpture
Video: Žive skulpture napravljene od papira
sadržaj

Prije tri godine sam počeo prikupljanje i već susreo s dvadesetak biljaka uzgojenih u bonsai tehnike. Nažalost, u gradskom apartmanskom naselju pružiti im potrebne uvjete, tako da su i neuspjesi.
Video: Živjeti skulptura kineski dizajner osvojiti svijet (vijesti)
Na primjer, akacija i serissa živjela samo dva mjeseca, unatoč svim trikovima i japanske kalina, nakon što je neuspješno transplantiranih postupno nestao, ipak ostaje ... lijep komad namještaja. Dobro se osjećate više srdačna vrste - portulakariya afričkih, kineski brijest i moj ponos - Carmona. Mnoštvo oblika i vrlo male Crni smokava nekapriznyh više od 5 primjeraka.
Bonsai sam ga staviti na južnim sjenčanje prozor balkona i drveća. Proljeće zapečaćena sa staklenim tkiva papira biljke postupno naviknuti na suncu. Ja raspršuje svaki dan filtriranom vodom. Čak i hladne sezone je vlažnost u prostoriji niža od 40%.
Video: Anapa. Gorki ulica, centar. Živjeti kiparstvo na ljetnoj pozornici. 2016/06/18
Osim toga pomaže da se prilagodi novim biljaka i poboljšati zdravstveno stanje od starosjedilaca stavljaju ih na otoku u tavu s vodom. Zima bonsai dosvechivayu tijekom dana fluorescentne svjetiljke. Kada emitiranje dno okna priložiti šperploča na hladnom zraku ne ulaze u biljku.
U ljeto u toplom, prikupljanje vrijeme nesyruyu Stojim na balkonu, ali ja bi biljke natrag kada je opasnost od kiše. Uostalom, iako mala količina tla u kojem rastu bonsai, čak i na vodu neki od njih su tlo prskanje iz sprej kako bi se izbjeglo zamućivanje.
Bonsai za početnike
Foto Ficus benjamina
Iz onoga što možemo rasti bonsai lijepa i visoka?
Izbor stabala za bonsai
Portulakariya
Serissa
Bonsai
Pripravak bonsai
Smeđe mrlje na lišću
Biljke za Bonsai
Važni aspekti pravilnu njegu
Štetnike (mealybug, mravi, puževi
Umjetnost bonsai ariša
Bonsai se razlikuju
Kako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunje