Čovjek koji zna kako njegovati namještaj
Video: ORBEEZ bazen sa šarenim kuglicama Orbiz Challenge super kiselo bojeve glave
sadržaj
- Video: orbeez bazen sa šarenim kuglicama orbiz challenge super kiselo bojeve glave
- Video: o. dmitrij smirnov. kako preurediti namještaj za dobrobit duše? bilo kršćanin oprati? 12 lipnja 2016 g
- Video: homunculus - agresivan izgled! budite oprezni! 18+ (eksperiment zapravo ispostavilo)
- Video: slatki krumpir

Video: O. Dmitrij Smirnov. Kako preurediti namještaj za dobrobit duše? Bilo kršćanin oprati? 12 lipnja 2016 g
To nije obična proizvodnja namještaja. Ovdje nećete naći obradu drveta stroj, bez čavala, bez ljepila. Britanski dizajner je naučio da „rastu” namještaj od vrba, javor, hrast i jasen. Ovaj „radionica” se nalazi 15 milja sjeverno od Derby (Engleska), a nije obična šuma. Ova šuma je uglavnom sastavljena od plave i crne plastike oblika koji su „uče” stabla su pravi visina - u obliku stolice, lampe, stol ili čak okvir za ogledalo.
Farma za namještaj traje oko 1 ha i nalazi se u malom mjestu Wirksworth (United Kingdom). Ovo mjesto je dom tvrtka zove «Puni za odrasle», gdje je više od 3 sto vrba stolice je narasla u posljednjih 4 godine.

Gavin Monroe bila dijete, vidio je na susjednom posjedu, bonsai stabla, formirana u obliku prijestolja. Nakon nekoliko godina u Monroe ozljeda dogodila, koja već duže vrijeme lišiti sposobnosti da se presele i prisiljeni nositi posebnu ortopedski steznik. „Vrijeme je da me naučiti strpljenje. Imao sam dovoljno vremena za razmišljanje o svemu što se događa oko mene. Nekoliko godina kasnije, moj prijatelj predložio ideju ovog projekta, rekao je da sam bio bolji od bilo koga drugoga znam kako da se uzgaja na posebnom obrascu za određeno vrijeme. "

Kasnije, budući osnivač tvrtke otišao u školu umjetnosti na Fakultetu za dizajn namještaja u San Franciscu, gdje je sve svoje slobodno vrijeme posvetio proizvodnji namještaja iz drvena građa za splav. Ali u nekom trenutku, Monroe je shvatio da bi mogao rasti stablo određeni, s obzirom na njegov oblik i počeo eksperimentirati. Tek je 2010. godine Britanci okrenuli „rastu” prvi stolac.

„Glavni izazov je činjenica da se ne može prisiliti na drvo da raste na način koji želite. Potrebno je uvjeriti, inače umire. Srećom, bili smo u mogućnosti to učiniti, i te godine smo zasadili gotovo 3.000 stabala. "

Video: homunculus - agresivan izgled! Budite oprezni! 18+ (eksperiment zapravo ispostavilo)
Prva stolica je izrastao iz vrba prutovidnoy. Od 2013. godine tvrtka je počela proizvoditi mješovite hrpa stolice izrađene od jasena, platana, lješnjak, jabukom, rock i hrasta lužnjaka.

„Ozbiljna proizvodnja namještaja počeo tek 2011. godine. Od tada, u tim je narasla, to je povećan više od sto naših namještaja, a svaki tjedan nam donosi nove i zanimljive trenutke.

Video: Slatki krumpir
Naši klijenti ne moraju biti toliko strpljiv kao što sam ja. Mi smo uvijek tu za nekoliko gotovih stolicama ili stolovima. Oni koji poput dobi vina ili viskija će cijeniti naše proizvode „- kaže Monroe.
Link na promotivnom spotu tvrtke.
Pripremio Alain Pogrebnyak
Odabir set vrtnog namještaja
Vrtna garnitura sa svojim vlastitim rukama: 5 zanimljive ideje
Staklo, kositar, drvo: što odabrati vrtni namještaj?
Namještaj od dasaka 2
Kako napraviti namještaj za vrt s vlastitim rukama
"Blooming stolica": master class
Vrtna garnitura u „novoj liniji”: Žene - stolice, djeca - ljuljačka
Engleski hrast „fastigiata”
Polje javor „elsrik”
Jasen pestrokoraya oblik „yaspideya”
Namještaj na vrt mjestu - postoje mogućnosti!
Odabir vrtni namještaj
Vrtna garnitura: klupe
Namještaj koji je jučer odrastao u šumi
Vrtna garnitura sa svojim rukama
Stol i stolice za malu kuhinju
Uporaba drva u proizvodnji namještaja
Police za tanjure
Obnova stolica
Uporaba plastičnih boca napraviti vrtni namještaj (Video
Namještaj za ladanjske kuće guma (video