5 Prednosti jesen u vrtu

sadržaj
- 2. ne morate se brinuti.
- 3. insekti ne smetaju.
- 4. popusti i biljnih prodaje.
- 5. prodaja instrumenata i potrošnog materijala.
Misliš nešto posaditi u jesen? U jesen u vrtu ima mnogo prednosti. Prvo, ako ste oduševljen vrtlar poput mene, jesen - to je samo dodatno vrijeme, gdje možete ispružiti još više zabave. Drugo, pad ima svoje prednosti u odnosu na ljeto i proljeće ih na ...
1. Konačno, možete raditi na tlo.
U rano proljeće to nije tako jednostavno za pripremu mekane, mekani tlo za sadnju ranog povrća, bilja ili cvijeća. Zemlja je još uvijek hladno, a ne samo raditi s njom. No, rad u jesen s tla - to je užitak i gotovo bez problema. Samo dodajte malo kompost - i sve pripreme za jesensku sadnju.
Video: raspodjelu dnevnik: rana jesen povrće zemljište, polytunnel & Ažuriranje stakleničkih vrtlarstvo

Pad sadnja će privući velike i male!
Naravno, u jesen jednostavno neće saditi, ali je labav tla pojednostavljuje taj zadatak znatno.
2. Ne morate se brinuti.
Jesen vrijeme je puno ugodniji za vrtlar od ljetnih vrućina. To posebno vrijedi za takve vruće područjima kao što su moje. Jesenje sunce nije toliko peče i rad u vrtu možete barem cijeli dan.
3. Insekti ne smetaju.
Kukci kolonije napredovati u ljetnim mjesecima. Do pada aktivnosti većine vrt štetnika smanjuje. Mnogi od njih ne hiberniraju. To znači da je u jesen si manje brinuti o deratizacije. To također znači da je rad u vrtu, ne rizik postaje meta za napadače sisanja krvi. No, ja bih visoko preporučiti te uzeti u obzir pad skakavaca. Jesen - to je njihova omiljena vrijeme, štoviše oni polažu jaja u jesen iduće godine.
4. Popusti i biljnih prodaje.
Jesen - to je kraj vrtu sezone, i naravno kupovinu objaviti prodaju. Na prodaju možete kupiti trajnica i biljke. Što se tiče potonjeg, još uvijek vas oduševiti u kući - zatvoreni u vrtu u jesen i zimu, jer nitko nije otkazan!

ljetna proslava se nastavlja! Ali soba ...
Da, jesen - sjajna prilika za svakoga tko želi kopati u zemlju - ne samo da su u tijeku biljke na popust ...
5. Prodaja instrumenata i potrošnog materijala.
Vjerojatno svaki vrtlar ima poseban vrtni alati, koje je on / ona je dugo sanjao, ali ne može kupiti. Pa, jesen - upravo u vrijeme u kojem su skupe vrtni alat prodan na popust. Moguće je da u današnje vrijeme i svoj dragocjeni instrumenta negdje staviti na prodaju ...

U jesen postoji mogućnost da kupi coveted vrtni alat na popust ...
Isto vrijedi i za gnojiva, pesticida itd Organski vrtlari poput mene kupuju prirodna, sigurna za djecu i kućne ljubimce proizvoda u jesen. U gotovo svim slučajevima, rok trajanja proizvoda proteže i vrt za sljedeću godinu. Jesen - najbolje vrijeme za kupnju sjemena i lukovica. U jesen su mnogo jeftinije nego u proljeće, a rok trajanja većine sjemenki - najmanje dvije sezone.
Video: Zašto gajili luk i češnjak. 5 razloga kako bi bili sigurni da je!
Dojmovi o značajkama jesen u vrtu zajedničko Jaipi Sixbear.
Kada je bolje sijati mrkvu u Sibiru
Kupnja bilja u kontejnere u jesen
Pogledaj moje oči hortenzije!
Za jesen šafran
Sadnja i njega Delphinium
Kada biljka luk na otvorenom polju?
Kako posaditi tulipane u jesen?
Lukovice ili sjeme? - sadnja crocuses u jesen, odlučujući trenutak
Je li moguće da se biljka sjeme sobne biljke u jesen?
Lunarni kalendar vrtlar, uzgajivač, vrtlar rujan 2009
Stvari učiniti u vrtu u jesen?
Sadnice maline - Ukrasite svoj vrt!
Sadnja malina u proljeće
Što drveće se sadi u jesen?
U što boje slikati jesen vrt?
Bilo sadnju travnjak je to moguće, u jesen?
Njega i uzgoj ljiljana od žarulja do cvijeta
To je vrijeme da se biljka!
Boje jesenjeg vrta
Sadnja lukovica cvijeća u jesen
10 Zadaci na jesen za proljeće vrtu