Postavke vrtlari

sadržaj
- Vlasnik vrta: anna-karin alfand u saint-chaffrey, južna alpe, francuska
- Vlasnik vrt: martin magnusson, kungalv, Švedska
- Vlasnik vrta: maret redenmark, hoves, Švedska
- Vlasnik vrta: anneli andersson, cascais (cascais), portugal
Da kao većina vrtlari u vlastitim vrtovima? Kakav posao u vrtu najviše teret? I vrtlari provesti vrijeme nakon rada u vrtu? Ova pitanja će biti odgovoreno amaterski vrtlari iz Francuske, Portugala i Švedske.
Vlasnik vrta: Anna-Karin Alfand u Saint-Chaffrey, Južna Alpe, Francuska

Opišite svoj vrt.
Moj vrt nalazi se u južnim francuskim Alpama. Teren je vrlo brdovit s litice, ali smo pokušali ga koristiti što je učinkovitije moguće. Vrt zauzima površinu od oko 2.000 m2. Tu je i veliki travnjak, hedge borova i tipično za naše područje ariša stabala. Osim toga, u vrtu s mnogim voćkama i breza. kamena terasa), Koji nudi prekrasan pogled na vrt - to je naša omiljeno mjesto okupljanja cijele obitelji za večernji čajanka, druženja s prijateljima, proslave.
Što vam se najviše o svom vrtu sviđa?
Imamo veliki prostor i prekrasan pogled na dolinu i planine. Najviše od svega mi se sviđa moja biljka vrt gdje se miris metvice, timijan, vlasac, peršin, kopar, bosiljak i druge bilje, ispunjavajući zrak nezaboravan miris. Donosi mi veliko zadovoljstvo da raste vrt cvijeće, voditi brigu o njima. Nedavno je vojska pridružio Cvijeće u vrtu ružama, lupine i božuri.
Kakav posao u vrtu najviše teret za vas?
Naravno, uklanjanje korova iz travnjaka. To može biti vrlo teško kontrolirati korov, pogotovo kada ljeto kopno. Moram stalno voditi rat protiv maslačaka da nakon svakog weeding i opet pojavljuju.
Kako provodite vrijeme nakon rada u vrtu?
Obično idemo kao obitelj na terasi za intimne razgovore i ukusnih jela. Dok pogledom na bujni vrt, to je zadovoljstvo upoznati izlazak sunca uz šalicu kave i provesti dan u prolazu, zalazak sunca i ispijanje aperitiv.
Vlasnik Vrt: Martin Magnusson, Kungalv, Švedska

Video: Što je linija bolje vybratdlya Čistači trave, moja prednost
Kako se vaš vrt?
Naš stan vrt 1.300 m2 slikovito smješten je na obalama rijeke Nordre ALV (Nordre Ä-LV) u starom dijelu Kungalv (Kungä-LV). Vrt je osnovan 1930. godine i podsjeća na veliki park s kamenim putem koji vodi uz voćaka. Dio vrta, koji se nalazi u neposrednoj blizini rijeke, malo kraljevstvo bijelih breza, žalosne vrbe i đurđevak.
Što vam se sviđa u vrtu najviše od svega?
Moj veliki vrt, on odražava karakter prostora parka interijera. Volim ruža penjačica i pavit, koje krase lukovi i zidovi na ulazu u kuću, ispunjavajući zrak s prekrasnim mirisom. Nadam se, jelena ih neće dirati.
Kakav rad u vrtu dosadno?
Dosta vremena je potrebno da se brine za vaš travnjak. Ali sam pronašao rješenje za ovaj problem kupnjom kosilice robota! Sada je savjesno obavlja sav posao za mene i mog brata, koji živi u mom susjedstvu, dopuštajući nam da se opustite. I iskreno, sam ili rad u vrtu je zabavno, čak i čupanja korova. Takav rad je opuštajuće. Budući da je u zraku, ja moj posao racionalnije.
Vlasnik vrta: Maret Redenmark, Hoves, Švedska

Koji je vaš vrt?
Preselili smo se u našu novu kuću prije osam godina. Oko njega nije bilo vrta. S obzirom da je kuća izgrađena na padini, morali smo stvoriti dva kata vrt da ga koristi što je učinkovitije moguće. Vrt zauzima površinu od 900 m2 i nalazi se uz cestu. Posađeno na obodu zimzelena Ligustrum vulgare, kao i izgradnja staklenika, bili smo u stanju stvoriti za sebe privatnu atmosferu.
Stakleničkih! Moj suprug i ja ga sagradili prije šest godina. Do kasne jeseni, možemo ga koristiti kao atrij (rimski dvorište). Ovdje smo stavili par udobne stolice, stol i svijeću. Osim brojnih egzotičnih cvjetova u stakleniku raste grožđe, smokve, paprika i physalis. Kao rezultat svih napora koje smo dobili vrlo ugodno mjesto gdje možete uživati u blizinu prirode.
Kakav rad u vrtu osjećate monoton?
U principu, bilo koji rad u vrtu daje mi zadovoljstvo. Ali, možda, nije najugodniji, a nije jednostavan zadatak - to je uništavanje korova.
Što želite učiniti nakon rada u vrtu?
Tihe večeri idemo u obiteljskom stakleniku, čitati knjige i svijeće gledati kao padne noć.
Vlasnik vrta: Anneli Andersson, Cascais (Cascais), Portugal

Opišite svoj vrt, molim.
Ovaj stan vrt površine cca 1.000 m2. , Moj vrt je prilično jednostavan za njegu. Prije toga, zasadio sam puno cvijeća, ali sada radije netsvetuschie biljke. U mom vrtu, puno palmi, raznih vrsta bambusa, vinove loze i Agapanthus. Ja sam također lijepe pinjole, koje su osvijetljene noću, a veličanstvena ficus visina veća od 10 metara.
Jako volim bambus! U mom vrtu raste prosječno 24 vrsta biljaka, među kojima prekrasan lišće zimi bambus, oslikane da izgledaju poput mramora. Bambus su vrlo lako briga za sve što im je potrebno - što je redovito zalijevanje. Ove biljke su vrlo lijepa i zanimljiva u bilo koje doba godine.
Kakav posao u vrtu za vas je dosadno i mučno?
Naravno, čupanjem korova i uništavanje mahovine u sjenovitim područjima travnjak. To je posao koji nikad ne završava ....
Video: Smokve, gnojiva
Što želite učiniti nakon rada u vrtu?
Ja sam sretan što nemam je cijelo vrijeme u uredu, moj posao ne mogu obavljati kod kuće. Tako sam potrošiti puno vremena u svom vrtu. Tijekom toplijih mjeseci, ja sam stalno na otvorenom. Obično, vidim u vrtu pod kišobranom s laptopa na krilu.
Začini koje rastu u vrtu
Novi život starog vrta
Sam dizajner ili nezavisni razvoj tlocrtne projekta
Kako posaditi salatu na krevetu?
Kompatibilnost povrće
Moj duhovit krevet 2016
Dracaena biljka i njegu
Godišnji, dvogodišnji i višegodišnji bilje
Ljekovito bilje u ležaja matičnjak i majčina dušica
Moj mirisne metvice
Ljiljani - ukras svakog vrta
11 Ideje koristiti kamenja u vrtu