Vrt tamnu stranu

sadržaj
Ne znam o vama, ali sam se prebacio TV kanala, vrijeme i opet naići na sve vrste vampira, gusara, duhova i The Walking Dead. Pa, naravno, da je u večernjim satima, bez vampira? Nepotrebno je reći, vampiri sada u modi. Dovoljno je pogledati na reviji, pogledajte blijedo lice, nokti, čokolade i grimizno crvene usne ... A ono što smo gore? Idemo napraviti vampira sastav u loncu!

Sambucus crna čipka
Da, razumijem da je strašan mrak ton nije za svakoga, ali za one koji još uvijek usuditi, mi ćemo dati nekoliko korisnih savjeta:
Ako će vaše biljke rastu na otvorenom ili djelomične suncu, razmislite o korištenju biljaka c srebro bijelo-zeleno lišće, ili biljke s bijelim cvjetovima, a zatim vaš prozor prag na mjesečini će „zasjati”. Za više sjenovitim uglovima tamnih biljaka može se koristiti kao akcent žućkasto-zelene biljke - biljke su tamne u ovom slučaju poslužit će ulogu sličnu onoj obavlja baršun jastuke u prozorima trgovinama nakitom.
Video: The Dark Side Duše. Film. Sve serije u nizu. Detektiv. StarMedia

Graciozan Trave Pennisetum
Kao što znamo, svaki sastav visinu, volumen i teksturu - za visinu biljke u svoj zlokobni kontejner stariji Crna čipka, pennisetum Graciozan Grasses® Vertigo®, Alokaziya Jurrasic Tamno ™, ili mjesto potporu tri Aspen klinova (dobro, samo u ! slučaj) za luksuzni lofospermuma (popularno ime - puzanje gloksinija) Veliki Cascade ™ Wine Red.

Alokaziya Jurrasic Tamno

Lofospermum Veliki Cascade ™ Vino Crveno
Dodajte razinu bogatih zasićenim bojama pomoću biljaka, kao što su kosmeya Choco Mocha, klinčića Cinnamon Red hots, suncokret more, Cherry Frost Arctotis, ukrasna paprika Crnog bisera, ageratum (ili dolgotsvetka) Ljubičasta ili šugav melkotsvetkovaya Barocca. Jeste li ikada pomislili, jer ove biljke nisu za ništa zove dramatično ...

Kosmeya Choco Mocha

Klinčić cimet Crveni hots

suncokret morski

Arctotis Ravers® Cherry Frost

Ukrasna paprika Crni Biser
Video: Gregorian-The Dark Side Of The Chant Tour

Ageratum ili dolgotsvetka Artist® ljubičasta

Šugav melkotsvetkovaya Barocca
Video: Lionel Messi - tamna strana nogometaš
I tako preko ruba lonac kaplje crveno-crvena „krv”, koriste kombinaciju dubokog tamnocrvena boja i malo tamne lišće - to nije 'činiti dovoljno. Pokušajte koristiti Calibrachoa Superbells® Blackberry Punch ili Calibrachoa Superbells® grožđa Punch, slatki krumpir kovrčava Illusion® Midnight Čipka ili Sweet Caroline Raven, petunija Supertunia® Royal Velvet, verbena Superbena® Royale crvena ili drenak Midnight Sun.

Calibrachoa Superbells® Blackberry Punch

Calibrachoa Superbells® grožđa Punch

Morning Glory navijanje jam Illusion® Midnight Lace

Morning Glory navijanje jam Sweet Caroline Raven

Petunija Royal Velvet

Verbena Royale Crvena

Drenak Midnight Sun
Ako vaš sastav suđeno da stoje u sjeni, u lonac roli sličan tamne čokolade Coleus: tamna zvijezda (vidi slike u nastavku.), Velvet Mocha ili Cherry srdačan.

Coleus Tamna zvijezda

Coleus Velvet Mocha

Coleus Cherry Cordial
Coleus, kojoj se raspravljalo potrebu da se „prekid” u lonac oksalisom (meni, na primjer, kao Zinfandel, ili Crnog Princa), te u istom loncu morate dodati kraljevski begonija (na svoj ukus), a tinta iz crnog lonac spreman!

Oksalis Zinfandel ™

Royal Begonia

Nova Gvineja Impatiens Infinity® crvenjenje lila - lijepo malo lonac za vampira, zar ne?
Privlačan kontrast u sobi će donijeti Nova Gvineja Impatiens svijetle ružičaste boje kao svojevrsno Infinity® crvenjenje jorgovan (vidi. Foto iznad stavka), ili psom u vrtnim centrima begonija desni meni ™ Coco White (vidi. Sljedeći sliku). Ipak, kako je neobično vidjeti biljku bez ijednog zeleno lišće

Begonija Guma Drop ™ Coco White
Znate, ja ne sumnjam da ćemo dobiti nekoga od vampira u vrtu, njegova dragi ljubimac će postati sukulenti. Riječ „navodnjavanje” zvuči kao nešto UN-vampirske. No, s sukulenti situacija je puno bolje: oni će stajati na suhom, pješčane, prašnjavom tlu, svojevrsno - vjerojatno - ispunjen osta sami vampiri. Možda je vampir u lice će aeonium treelike, dikiya Burgundija led, stonecrop Garnet brokat ™, uokvirena mliječka izblijedjele traperice ™ i stonecrop Cola Cola ™?

Video: Lionel Messi - stražnjoj strani nogometaš

Aeonium drvo (aeonium Zwartkop)

Dikiya Burgundija ledu

Sedum Garnet brokat ™

Euphorbia izblijedjele traperice ™

Stonecrop Cola Cola ™
no, možda "biti u modi" za vas nisu toliko važni? Vi, možda, nikada nije ugrizao vampira? Ili vam se ne sviđa čokoladu? Pa onda, slušaj ovo: ove biljke i njihove rafinirane kompozicija i iznenađujuće lijepe. Da li oni ne kao ti?

Veliki, glasan i smiješan Amanda Thomsen radi krajolik dizajner u SAD-u. Je li manje od polovice popularnog «dovoljno dobro vrtlarstvo» tima (što u prijevodu znači „normalan vrtu”, a znači „potpuno sići”). On živi u Chicagu sa svojom obitelji u malom šatoru kampa na parkiralištu u blizini Chicago Botanički vrt i nikada ne stavlja kečap na hrenovke.
Sambucus nigra: ljekovitost i prednosti
Banana baršun ili baršunasta
Moj cvatnje ljepota
„Zima smiješi”
„Cvijet - zamagli ovaj neponovljivi Astilbe!”
„Gdje mogu dobiti cijelo vrijeme?” ili „Pozdrav opet!”
Oblici i vrste bazge
Opet kiša
Baršun pravi
Sambucus nigra u fotografiju i njezin raste
Smreka Glen
Sambucus canadensis