Cvjetni ratnici
Video: Bosanski pretvara nasljeđe rata u umjetnosti (Vijesti)

Na jugu Arapskog poluotoka u jugozapadnoj Aziji nalazi Republiku Jemen. Republika Jemen je omeđeno Saudijskoj Arabiji. Jemen - jedan od najstarijih centara civilizacije. Glavni nacionalni sastav Jemen - Arapa, koji su uglavnom ispovijedati islam. Jemen - jedna od najsiromašnijih arapskih zemalja, gospodarske dobrobiti ovisi o vađenje i izvoz ulja.

Muški cvijet frizura - uobičajena stvar za Arapa iz Saudijske Arabije i Jemena. (U Jemenu, muškarci često nose bodež za pojasom)
I u takvoj ozbiljnoj zemlji gdje žena treba slušaju čovjeka okolo, tu je zanimljiva običaj nosi na glavi cvjetne dekoracije. I nositi kao nakit muškarci. Oni su (neslužbeno, naravno) pod nazivom „cvijet ljudi”.

Cvjetni čovjek iz Saudijske Arabije. Svi ti ljudi drže vrlo samostalno.
Cvjetni ljudi živi na granici Jemena i Saudijske Arabije. Ti ljudi nose šešire (obruč) sa svježom boje i aromatičnog bilja. Oni žive u plemenskom načinu života i ne vole upoznati strance. (Saudijska Arabija - resursima bogata arapska zemlja s oblikom državnog apsolutne teokratske monarhije, a jedan je od rijetkih mjesta na svijetu gdje ljetne temperature konstantno iznad 50 ° C) Ti ljudi žive u udaljenim područjima i ispunjavaju stranca da ih u čudu.

Cvijet ljudi - jedna od plemena koji žive na granici Saudijske Arabije i Jemena, oko grada El-mljevenog mesa (Al Farshan).
Takvi ljudi se mogu naći na tržištu, ali je poželjno da se stranci pojaviti tamo, u pratnji policije - kao jamac njihove sigurnosti.
Kao putnik je napisao Eric Lafforgue: «Ovi ljudi izgledaju kao da su upravo potječu od drevnih fresaka u Britanskom muzeju ... Moja žena je premještena izvan policijskom pratnjom, a muškarci ju odmah okruženi. policija bili smo upozoreni da je to opasno, a mi smo shvatili - da su u pravu! Kada smo pitali policiju da nas odvesti u svoje selo - rekoše: „To je nemoguće!”

„Ali! Ovdje Francuz želi da se slika od mene! "
Eric Lafforgue: «Taj momak smo se susreli u El govedine, Saudijskoj Arabiji. Nasmijao se cijelo vrijeme i jednostavno ne mogu shvatiti zašto želim da se slika o njemu. Pokazao sam na njegovom cvjetnom šešir, ali to je obična stvar, a on je bio skeptičan moje objašnjenje! "
Video: cvjetni sat

Cvjetni ratnik. Pleme u Saudijskoj Arabiji, koji je glavni ribarstvo uzgoj koza, ukrasiti kosu (žene i muškarce) boje.

Hedy, čovjek iz plemena El cvijet popunjavanje, Saudijska Arabija
Ikebana - misterij svemira
Rijetka u prirodi i kulturi roda sukulenti ritidokaulon
Dajte cvijeće za muškarce
Cvijeće za muškarce
Aglaonemu i mlječika mini kolekcija
Ljudi koji me okružuju, a opet u stranci Yuri ivanovichv
Ljudi koji me okružuju
Tseropegiya Woody - erotska cvijet !!!
Cvijet Fritillaria
Iris albicans
Amarilis