Biljke opasne za mačke

sadržaj
Mnogi od nas vole biljke i mačke. Oboje su u stanju podići raspoloženje svog vlasnika, ali oni mogu povrijediti jedni na druge. U stvari, mnogi mačke ne vole žvakati nešto, pogotovo ako je to „nešto” sočno i zelena, a biljke mogu biti za mačka u ovaj ili onaj način opasno ...

Video: OPASNE BILJKE: 7 najopasniji Biljke na planeti!
Dakle, pregledajte sljedeći popis biljaka, au svakom slučaju ove biljke staviti izvan dosega mačaka mjesto. Općenito govoreći, paniku i odmah staviti biljku negdje jako daleko, gdje, ne samo da je mačka, ali i sunčana svjetlost nije lako dobiti, to nije potrebno. Mačka i možete podići. Da biste to učinili, čim dođe u list biljke, možete isprobati ove jednostavne načine kako Slam ruke (ili jednostavno objaviti neki oštar zvuk / šum), prskati iz spreja na mačke s vodom - ime ti je glavna stvar za probati razvijati svoju stalni refleks da ne ide na otrov biljka.

Kako napisati vlasnik ovog lijepog mačka, „Volim biljke i mačke. Tako sam činila perestavlyaniem lonce u kući, jer je moja mačka s cvijetom u potpunosti izgubiti samokontrolu. "
Video: Top 10 najskupljih pasmina mačaka
Otrovne biljke, koje mogu naštetiti vašem mačka:
ime | Simptomi i učinci |
amarilis | Prevrnut želuca i crijeva (povraćanje, proljev) |
azaleja | Gubitak koordinacije, drhtavice, grčeva |
kaktusi | Oštećenje kože, infekcije |
Caladium | Mučnina, povraćanje, proljev, mačka može početi tresti glavom, otežano disanje |
Plektrantus pršljenu | Povraćanje, proljev, bol u trbuhu, grčeva |
ljiljan Longiflorum | Svaki dio biljke može izazvati zatajenje bubrega |
dieffenbachia | To utječe na središnji živčani sustav |
bršljan | Povraćanje, proljev, uznemirenost |
imela | Gutanje bobice može uzrokovati povraćanje, proljev, stvaranje mjehurića u usnoj šupljini, otežano disanje |
philodendron | Mučnina, povraćanje, proljev, mačka može počeo odmahivati glavom, otežano disanje |
Puansetiya | Gutanje može izazvati povraćanje, proljev, stvaranje mjehurića u usnoj šupljini, otežano disanje |

I, naravno, ako primijetite mačku jedan od ovih simptoma, obratite se svojem veterinar a ne odgode sa ovom slučaju!
Kao što sam na cvijeće i mačka
Što učiniti ako je mačka jede cvijeće
Što je mačka trava i zašto je ta životinja
Štitimo naše životinje od rastyuhi !!!!!
Kako odučiti mačka ima biljke
Mačke odmor Mačka magazin provodadžisanje husar
I danas imamo mačka jučer rodila mačića
Naši mlađa braća
Freeloader
Mačke u zemlji, također, sretno!
Što čovjek u radosti, mačka - smrt
Trava za mačke: alternativa ili „dodatak” za sobne biljke?
Moji snovi
Borba za mjesto na prozorskoj dasci
Oh, žigove Ah, to su mačke
Biljke siguran za mačke
Mačka u zemlji i ladanjsku kuću
Kako napraviti mačka sretna
Mačka u zemlji
Mačka u zemlji i ladanjsku kuću
Izmet mladunčad usudi mačke