Opustite se i usporiti!
Video: kako započeti i kočnica na biciklu
sadržaj

Video: Vlog: Dan na BMX. | Brad :)
Imam u zemlji cvjeta jorgovan, spirea procvjetala - a to je početak rujna! I gotovo suhe pepela lišće planinskih bili mladi. I mnogi ukrasno grmlje su počeli aktivno rastu u proljeće. No najneobičniji sam sreo u šumi, kad je otišao u prvih gljiva. U nekim mjestima, trešnja procvjetati! Što nam je činiti, kako bi se zadovoljile zimu?
Viktor Rukavishnikov, Yaroslavl
Video: Putin: Rusija je jača od svega, jer upravo
Nakon pored nedavnih kiša i dugo očekivani Cold Snap mnoge biljke su počele probuditi u proljeće i aktivno raste. Već smo razgovarali o tome. No, proces ide i dolaze, umoran ljetnih vrućina drveća i grmlja i dalje „nadoknaditi”. A strah od domaćih kamiona nisu uzalud. Jer ispred nas nije topla ljeta i zime, koji će bez sumnje. Oslabljeni biljke ne mogu to pravo napustiti u zimskom i vymerznut.
Moramo aktivno pomoći u vrtu. Da biste to učinili prilično složena isključuje svaku jesen hranjenje. Kao što je poznato, user-friendly i popularni zbog minerala smjesa gnojivo sigurno prisustvo dušika, iako u manjem broju. Ne dušika u bilo kojem obliku! I bez dodatnih navodnjavanje.
Upotrijebiti i kalij fosfat gnojivo samo u čistom obliku, na preporučenim dozama. Počnite sada i nastaviti sve do listopada 10-15. To će uvelike pomoći biljke nositi s prerane buđenja i pripremiti za zimu. Nadam se vegetativno proces će se zaustaviti i glavne mladice odrevesnet imati vremena za zimu. Jesen stvaranje organske ove godine će se morati provesti što je kasnije moguće. Stavite kraj listopada - početak studenog. I najbolje od svega raspršiti organske gnojidbe nakon početka mraz otporan. Koristite dobro zrelo kompost. A suzdrže od korištenja svježe, organsko nepereprevshey.
A što učiniti s cvjetova lilacs i spirea? Za opuštanje i usporiti neželjene rast mladica. Mladi natječaj grančice prischipnite i cvijet četka bolje odmoriti. Naravno, sljedećeg proljeća cvatu u jesen prerano cveta biljke će biti oslabljen. Ali, ako možemo pomoći u vrtu danas, biljke prezimiti sigurno.
Prva godina organski uzgoj krajem lipnja razmišlja naglas
Malo radosti proljeća
Moje iskustvo raste azaleja, fotografije
Dracaena bambus donosi blagostanje i sreću
Orezati drveća i grmlja: Zašto i po tome što pravila
Kada biljka salate na otvorenom terenu?
Bagrem Snap
Ljeska - ukras u vrtu
Procvat ukrasnog grmlja za vrt
Moja slatka Ranetka
Abutilon - sobni javor
Uzgoj vrt ruža