Biljke i kućni ljubimci

sadržaj
Video: Praščići. Hranjenje vijetnamski svinja. Kućni ljubimci za djecu
Možete ugoditi vaš ljubimac kupnjom za njega u trgovini zobi sadnica koje će doći s njim u vkusu.Chasto događa da s biljkama u kući i još uvijek žive životinje. Dok se ljudi diviti razne biljke i uživa njihovu bujnu cvatu, životinje su često samo vide u njima nešto jestivo. Posljedice takvog odnosa može biti neugodan i za biljke i za naše pernate i krzneni prijatelji.
Slobodno leprša ptice mogu grickati biljke, uključujući i rijetke i zašto oni gube svoju privlačnost. Šetajući kroz kuće hrčak je vrlo zainteresiran za bilo raslinja, kao i zemlja u loncima. Vaši kućni ljubimci će pokazati u ovom neobičnom agilnost. Zamorac i druga djeca su rado počastiti sve moguće biljke na koje se može doći samo.
Ako otpustite nestlings letjeti po sobi, vi ćete morati staviti gore s oštećenjem biljaka.
Čak i psi i mačke vole isprobati neke od naših biljaka. Mačići i štenci, baš kao i djeca koja se uvukla u usta sve što može doći. Ali mi znamo da nije sve što možete jesti, je koristan. Među mnogim vrstama biljke, koje mogu oštetiti naše domaće ljubimce, pa čak i uzrokovati njihovu smrt. Tijekom bezbrižan obiteljski život životinje mogu izgubiti svoje inherentne instinkte i ne razumiju što se može i ne može jesti. Popis biljaka, najopasniji S ove točke gledišta, naći ćete na ovoj stranici.
Možete ugoditi vaš ljubimac kupnjom za njega u trgovini zobi sadnica, koje će pasti na njegovu naklonost.
Ako otpustite nestlings letjeti po sobi, vi ćete morati staviti gore s oštećenjem biljaka. Da životinje ne mogu ozlijediti, kopaju ili žvakati biljke, oni bi trebao biti smješten na mjestima gdje ne dopiru svoje četveronožne ili pernate ljubimce ili biljke kako bi napravili mjesta, gdje nema pristup životinjama.
Video: Top 10 najskupljih i moderan kućni ljubimci Zanimljivosti
Ako to nije moguće, morate dati neke biljne vrste. Kupi joj poseban na kandže vašeg mačka ne šiljilo, kao što prtljažniku dlanu "kolona" u ljubimac dućan. Tu možete kupiti zobi sjemenke, koje onda mogu klijati. Njegovi mladi izdanci oduševit će ne samo mačke, ali i pse.
Listovi biljaka i zemlja iz lonca brzo će biti na podu, ako postoje dvije mačke sport.
Listovi biljaka i zemlja iz lonca brzo će biti na podu, ako postoje dva sportska koshki.Lyubitelyam kaktusi savjetuje da ih se tako da lete kuća ptice ne slučajno posrnuti na svojim bodljama.
Biljke i životinje mogu živjeti u harmoniji u istoj kući. To bi trebao samo sjetiti da je prevencija (tj odabir prikladnih biljaka i njihov pravilan položaj) je puno bolje nego liječiti.
Otrovne biljke u kući, u zimskom vrtu, kao i buketi
agava | Asperula | mirta |
aloja | Anthurium | narcis |
ciklama | geranijum | oleander |
Amarilis | Achilleio | pavit |
šparoga | hortenzija | gospodinova krunica |
azaleja | zumbul | mak |
Sansivieriya | Stahis | jagorčevina |
Poinsettia | Catharanthus | Solyanum |
hrizantema | šafran | pachypodium |
Clivia | Croton | mlječika |
dieffenbachia | đurđevak | Zantedeschia |
bršljan | Paparotniki | Pipal |
epipremnum |
Zimovanje smokve
Moja obitelj kućni ljubimci
Moji kućni ljubimci
Moji ljubimci - uzgajaju ficus
Naš zeleni dragi!
Sve životinje u zoološkom vrtu gledaju, a I-cvijeće!
Kućni ljubimci lijep
Moji kućni ljubimci
Chlorophytum - omiljena mačaka i mačaka
Colchicum jesenja ukrasiti svoj vrt
Ljubav ne vole, ili bolje vidjeti jednom
Moji kućni ljubimci
Razmnožavanje pravila dieffenbachia i briga za nju
Saksiji biljke i kućni ljubimci - kako pomiriti nepomirljivo
Reprodukcija skočimiš
Čuvanje i rasplodne svinje vijetnamski
Lončanica i kućni ljubimci
Dracaena vrste i njihova nova kućni ljubimci za početnike